A nagy összeesküvés

2017. február 08. 21:59

Mert, hogy világos legyen: valójában senkinek sem az olimpiával van a baja, hanem azzal, hogy nem ők vannak hatalmon.

2017. február 08. 21:59
Ábel Attila
Csepel.info

„Hallom a Gyurcsánytól, hogy összeesküvést szőnek ellene. Mert a baloldalon néhányan szóba állnak egymással, és őt nem hívják.

Úgy tűnik, hogy akik csak árokásásról beszélnek több mint tíz éve, már csak árokásásban tudnak gondolkozni. A szokás hatalma. Ezért nyírnak mindenkit, aki szóba mer állni – netán egy sportág vagy város érdekben – a kormánnyal. A NER a fő ellenség. De ha valaki értelmesen mer véleményt alkotni, és nem azt szajkózza, hogy óriási a munkanélküliség, tönkre ment a gazdaság, négymillióan éheznek, netán épp úgy szeretne olimpiát mint másfél éve, annak is pusztulnia kell.

Apropó, olimpia. Gyurcsányék azzal próbálták megfúrni az olimpiaellenes aláírásgyűjtést, hogy internetes ál-aláírásgyűjtő oldalt hoztak létre. Állítólag »nyuggerkommandójuk« is van, akik az aláírásokat hamisítják. Na nem azért, mert ők olimpiát akarnak. Hanem azért, mert a MoMo az antiolimpiai mozgalommal akarja a kormányt mellett az összes többi ellenzéki pártot elzavarni. Utóbbi már zavarhatja Gyurcsányt. Mert, hogy világos legyen: valójában senkinek sem az olimpiával van a baja, hanem azzal, hogy nem ők vannak hatalmon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 49 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pemete jakab
2017. február 09. 22:38
"valójában senkinek sem az olimpiával van a baja, hanem azzal, hogy nem ők vannak hatalmon." Én nem akarok olimpiát, és hatalmon sem akarok lenni. Így viszont mondhatjuk, hogy van már valaki, aki nem igazolja a szerző állítását. Viszont aki nem igazolja, az a kormány szemében senki.
belga
2017. február 09. 19:35
" A NER a fő ellenség. " Hát ez vicces. Ha a Nemzeti Együttműködés Rendszere egy létező dolog, akkor hogyan lehetne ellensége?
dakotasámán
2017. február 09. 13:01
"Mert, hogy világos legyen: valójában senkinek sem az olimpiával van a baja, hanem azzal, hogy nem ők vannak hatalmon." részben igaz, nem az olimpiával van csak gond, hanem zorbán és a fidesznyikek mohóságával. az olimpia csak fedő akció, mint az összes többi nagy üzlet, lásd paks2, világítás korszerűsítés, úszó vb, stadionok stb.
catalina9
2017. február 09. 10:37
Csomorkany [Hozzászóló kiszűrése] 2017. február 9. 07:12 ennél fontosabb szempont a haverok megkenése." hű de duma így a metrómutyi hajnalán, de van benne valami. Kósa Lajos meg is jegyezte, ez igaz, de nekünk mindenki HAVERUNK.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!