A Jobbik nem tudja semmisé tenni, hogy Gyurcsányékkal együtt cserbenhagyta az országot

2017. január 12. 17:59

A Jobbik hiába próbálja, nem tudja feledtetni a saját szavazóival sem, hogy Gyurcsánnyal és a szocialistákkal együtt a magyar emberek ellen fordult, amikor nem szavazta meg az alaptörvény-módosítást a kényszerbetelepítés ellen.

2017. január 12. 17:59
Fidesz
Fidesz.hu

„A Jobbik hiába próbálja, nem tudja feledtetni a saját szavazóival sem, hogy Gyurcsánnyal és a szocialistákkal együtt a magyar emberek ellen fordult, amikor nem szavazta meg az alaptörvény-módosítást a kényszerbetelepítés ellen.

A kormány, ahogy vállalta, a saját menetrendje szerint felülvizsgálta az ország finanszírozásának helyzetét - benne a letelepedési kötvény programot - miután Magyarország pénzügyileg és gazdaságilag megerősödött és három nagy nemzetközi hitelminősítő is felminősítette.

A program bevezetésére azért volt szükség, mert a szocialisták alkalmatlan kormányzása miatt hazánk pénzügyileg csaknem csődben volt.

A kötvény bevezetésekor eleve az volt a cél, hogy körülbelül egymilliárd euró bevételt hozzon a magyar államnak, ez mára teljesült.

Az elmúlt évben kialakult kedvező finanszírozási helyzetnek köszönhetően a kötvények értékesítését idén tavasszal le lehet zárni.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 128 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
áfonya
2017. január 14. 03:55
Pókháló szövögetése beindult gyurcsány vona dk mszp.Majom most ugrik a vízbe,vona oda tántorgott a zsidókhoz szövetségesek keres ,mert látja hogy a baloldal erejét a zsidók támogatása adta , ámerikától segítséget nem remélnek. Mult években lezajlott a holokauszt nagy megemlékezése ,soha többé népirtás ..Zsidók a jobbiktól távolságot tartottak ,most dől el hogy a zsidók hogyan döntenek ,bevállalják e a jobbik ..Mert ha bevállalják akkor a holokauszt valahogy háttérbe szorul .Pedig a zsidók holokauszton keresztül kártérítést kapnak életük végéig,de még az unokáknak is jár (hej de jó lenne ha kommunizmust elszenvedetteknek is járna hasonló. pszt).
Mirákulóziai Mikmuk
2017. január 13. 19:39
A Jobbik egy tejesen kiszámíthatatlan párt. Semmi következetesség nincsen bennük...
BőröndÖdön
2017. január 13. 19:15
Még jó,hogy van nekünk ez a bölcs,és tévedhetetlen állampártunk...
liberálzöld.
2017. január 13. 11:04
Nyomni kell a baromságot! „Ha nem tesszük eléjük, kikerülhetetlenül, egyszerűen nem jut el semmi, úgyhogy nincs más eszköz, mint belemászni az arcukba”
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!