A Momentum pillanata

2017. január 25. 12:09

Új balliberális erőt dobott az új balliberális erőt dobó gép. A Fidesznek segít majd megnyerni a választást. De ezt ne mondjátok meg nekik, mert még nem tudják.

2017. január 25. 12:09
Ábel Attila
Csepel.info

„Most a Momentum a »soros« Új Mozgalom. Most ők nem kérnek a régiekből, most ők a frissek, ropogósak. Ők mondják meg a tutit, őket figyeli messiásként a média. Ugyanazt mondják, mint a régiek, de most a régi újként hangzik. Majd egyre nagyobb támogatást mér hozzájuk a »soros« közvéleménykutató. Aztán egyre több »soros« civil is csatlakozik.

Elindult a kisgömböc. De bizony ismerik a baloldalon a régi-új kisgömböcöt. Gyurcsány már jelentkezett segíteni. Hamarosan a többiek is ajánlkoznak. Meglesz így a »nolimpiai« szavazáshoz szükséges aláírás? Érvényes lesz így a népszavazás? Ha igen, akkor Gyurcsányék, az MSZP és a többiek tényleg túl öregek. Akkor már nem fog az agyuk, és megérettek a bukásra. Ha viszont nem sikerül a népszavazás, akkor ez a momentum még rövidebb lesz. De lényeg, hogy bárhogy lesz, hónapokig mészárolják majd egymást.

Hol így, hol úgy. Csak hogy kiderüljön, ki lesz a miniszterelnök-jelölt, milyen a programja. Jól teszik. Pont erre van szükség.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2017. január 26. 08:16
A lényeg! „Most a Momentum a »soros« Új Mozgalom. Most ők nem kérnek a régiekből, most ők a frissek, ropogósak. Ők mondják meg a tutit, őket figyeli messiásként a média. Ugyanazt mondják, mint a régiek, de most a régi újként hangzik. Majd egyre nagyobb támogatást mér hozzájuk a »soros« közvéleménykutató. Aztán egyre több »soros« civil is csatlakozik."
Text adósság
2017. január 25. 13:33
A Mécs és Donáth név fémjelzi, hogy ez egy MSZP/SZDSZ koalíció. A párttal, a néppel egy az utunk, A jelszavunk munka és béke. ||: Mi kommunista ifjak indulunk, Mert bennünk apáink reménye. :|| 1. Széttörte népe láncát, S elmúlt idők homályát, Ifjúi vére árán annyi vértanúnk, Kövesd a példát, a párt szavát, És győzni fogsz,Te Mécs és Donát ha jól lökitek együtt a hadovát
henrihenri
2017. január 25. 13:27
A momentum kapott egy részfeladatot, amihez a ballib pártok nem merik a nevüket adni. Ifjú libsik már megint csinálni forradalom.
Fideath
2017. január 25. 13:12
"Ha nem az, akkor miért van tele SZDSZ fiókákkal a momentum?" ----------------------- Ne csusztass, narancsbolsi. 1 db tag van akinek az APJA volt az SZDSZ-ben. Soroljam a volt MSZMP-tag fideszeseket, vagy arra nem vagy annyira finnyas, te senkihazi?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!