Orbánt vagy Magyarországot védi az Alkotmánybíróság?

2016. december 03. 15:53

Ha Orbán Viktor szerint nincs már szükség az alaptörvény módosítására, akkor miért kellett a népszavazás? Eszerint vagy a Fidesz, vagy az Alkotmánybíróság 17 milliárd forinttal megkárosította Magyarországot.

2016. december 03. 15:53
Vona Gábor
Facebook

„Jellemző, hogy Orbán Viktor és a Fidesz képviselői is az ellenzék vereségeként értékelték az Ab mostani döntését. Ez annyira gyerekes... A reakció lényegében leleplezi a kormánypárti gondolkodást, számukra a kvóták elleni harc nem nemzeti ügy, hanem belpolitikai küzdelem.

Ha Orbán Viktor szerint nincs már szükség az alaptörvény módosítására, akkor miért kellett a népszavazás és a parlamenti színjáték? Eszerint vagy a Fidesz, vagy az Alkotmánybíróság 17 milliárd forinttal megkárosította Magyarországot. Ki viszi el a balhét? Miért nem beszélt erről korábban egyetlen egyszer sem senki? Sem a miniszterelnök, sem az Ab? Nincs másról szó, minthogy a hazugságok hálójában egyre jobban vergődik a Fidesz.

A Jobbik üdvözli a határozatot, mint mindent, ami Magyarország szuverenitását erősíti. Azonban az alaptörvény módosítását továbbra is létfontosságúnak tekintjük, hiszen amikor a lényegi kérdésben majd az Alkotmánybíróságnak döntenie kell, nem mindegy milyen alkotmányos keretek állnak rendelkezésre. Nagy baj lenne, ha a kormányfő sértettsége és hiúsága miatt nem biztosítanánk hazánk valódi biztonságát.

Ja, és ebben a pillanatban valaki Irakban épp magyarországi letelepedést vásárol Orbán Viktor engedélyével...”

 

*Vona Gábor kommentje: „Azzal, hogy Orbán kihátrál az at módosításából, lényegében 17 milliárdot dob ki az ablakon és elárulja a 3,3 millió embert, az új többséget, akikre eddig hivatkozott.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 542 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
DrPepper
2016. december 07. 09:06
Zázrivecz egy rohadt migráns.
catalina9
2016. december 05. 10:40
dakotasámán [Hozzászóló kiszűrése] 2016. december 5. 10:33 a 127 hónap semmire nem bizonyíték, max a gyűlölethitűek fanatizmusára." Ne is törődjön vele, de nekem azért jól esik. 127, azaz SZÁZHUSZONHÉT hónap...ja és most is vezet a Fidesz...talán még erősödik is.
catalina9
2016. december 05. 07:31
dakotasámán [Hozzászóló kiszűrése] 2016. december 4. 20:51 @catalina9 "Vona Gábor rájött arra, hogy a Fideszen nem tud fogást találni,..." ó, a mutyikirályon tényleg nem lehet fogást találni." Pedig igyekeznek az elvtársak, gondoljon csak Paul Lendvaira, Scheppelere, Fischer Ivánra stb. stb. no már most a helyzet az, hogy 127 hónapja vezet a Fidesz!
kálmi
2016. december 04. 19:07
Nem most kellene okoskodni, hanem amikor szavazni kellett. Egyre ellenszenvesebb Vona.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!