A magyar közmédia úgy terjeszti az orosz háborús propagandát, mintha közvetlenül Moszkvából szerkesztenék

2016. december 17. 10:36

A címek egyike sem kritikus Oroszországgal, viszont van, ami az Egyesült Államokat hibáztatja.

2016. december 17. 10:36
Erdélyi Péter
444

„A héten, csütörtök kora estig a hirado.hu-n 21 szöveges anyagban foglalkoztak Aleppó városának ostromával. A leggyakrabban megjelölt fő forrás az MTI (16 cikk), a második az orosz kormány egyik angol nyelvű propagandaoldala, a Sputnik News (4 cikk) volt ebben a négy napos periódusban.

A címek egyike sem kritikus Oroszországgal, viszont van, ami az Egyesült Államokat hibáztatja, pedig az USA közvetlenül részt sem vesz a városért vívott harcokban. (Hétfőtől csütörök koraestig; időrendi sorrendben; zárójelben a hirado.hu-n a cikk fejlécében megjelölt forrás)

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 55 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuzmics
2017. április 16. 10:48
Inkább: ennyike!
balbako_
2017. március 02. 17:15
Talán az nem tetszik, hogy a tényeket közlik? Az egész Szír probléma az USA hülye vezetőiről szól az elejétől napjainkig. Akkor miért kéne csesztetni Moszkvát, akik most szálltak be?
kamasuka
2017. február 04. 11:25
A 444ből pedig mintha árulnák a hazát Párhuzamos érdekek miatt.
kamasuka
2017. február 04. 11:25
Ezek bele fognak ebbe halni, pedig minden száz évben van 1-1 olyan helyzet, amikor holmi Napoleon, meg holmi Hitler miatt a pénznek nincs szaga alapon összeállnak, és a sok liberális trollnak ezt le kell nyelni, pedig ugyanolyan az íze és illata, mintha Simicska szájából jönne. :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!