A románoknak hajbókolni?

2016. december 01. 22:36

A vesztes nyomorult megalkuvásával politizálva nem lesz megbuktatva az Orbán-kormány.

2016. december 01. 22:36
csotany
csotany

A vesztes nyomorult megalkuvasaval politizalva nem lesz megbuktatva az Orban-kormany.

Nem hogy az Olimpiat fogjak tolni, hanem meg az Elso Magyar Urkikotot is. Es miert ne?

Nem jobb megprobalni, mint feladni probalkozas nelkul?

A Jobbik is visszavett a nyavajgasbol, mas idok jarnak. Lassan, de felfogtak.

„Milyen lelek kell ahhoz, hogy a romanoknak hajbokolj, akik arulassal szereztek meg Erdelyt, es maig hazugsag es buntudat kinozza oket, ami miatt vicces, abszurd, szomoru helyzetekbe keverednek, amikor legitimnek akarnak mutatkozni? Oszinten. Lehet csinalni, de akkor nem lesz meg az 5%.

Mert a Voros Hadseregtol kikapni, na az nem szegyen. Igaz meg oket is feltartottuk sikerrel, megdobbentve a vilagot, amig - spoiler alert - hatba nem szurtak a romanok, ujfent.

De a romanoknak????!!

@bekapszizvakulfodon

Nem, nem erdemlik azt a foldet, nem erdemeltek soha, megkaptak ajandekba. Rossz gazdai voltak, rossz gazdai most is. Mi mindig igenyt fogunk tartani ra. Aznap amikor nem tartunk ra igenyt, megszunik a magyar nemzet.

150 ev torok megszallast is kibekkelt mar Magyarorszag nagy resze, ez lepkefing.

Ennel kisebb tortenelmi serelmet sem feled egy gerinces, elni akaro nep. Eleg legyen ebbol.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
nanemar
2016. december 02. 22:36
Tegyük fel, egy más elcsatolási ünnepségen a megrövidültek nem vesznek részt. Akkor az ciki nekik?
nemjoe
2016. december 02. 19:11
Megdöbbent a kommentelők egy jól körülhatárolható csoportjának hozzáállása ehhez a kérdéshez. Ők valahogy nem érzik, hogy az emberiség történelmének alapvetése az, hogy nemzetségekbe, nemzetekbe tömörülnek - nem feltétlenül genetikai értelemben, sőt - mert ez a túlélés, az emberhez méltó élet lehetőségének záloga, alapja. Ez értékrendi azonosságon, közös kulturális alapokon jön létre a közösség hosszútávú érdekeit támogatva. Erre jönnek ezek a magukat liberálisnak, értelmiséginek hazudó nihilista, anarchista férgek és szépen mindent a feje tetejére állítanak ami évszázadokon át bizonyítottan jól működött, aminek százmilliók köszönhetik erőszakos halálukat, földönfutóvá válásukat és eközben az egész bolygó is lassan lakhatatlanná válik.
hujje
2016. december 02. 07:30
A libsi közismerten külföld felé megfelelési kényszeres, gerinctelen, mindik ott csúszik hason, ahonnan a legtöbb simogatást fogja kapni a KŰFŐD felől.Az országot és az embereket leszarják ők.
3M..
2016. december 02. 07:05
Ha románnal vagy kutyával játszol, azért legyen bot a kezedben. Szebb Jövőt!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!