El a kezekkel Gyárfás Tamástól!

2016. november 18. 13:46

A Napkelte egyeduralmának kihasználásával felülmúlhatatlan érdemei voltak a rendszerváltás tisztaságának megőrzésében és a független újságírás megteremtésében.

2016. november 18. 13:46
Mező Gábor
Mező Gábor
Pesti Srácok

„Hol van már a Napkelte? Annak az időnek már vége. Lakat T., Aczél Endre, Orosz József, meg a többi független újságíró (a SZAKMA, kérem, A SZAKMA) is eltűnt, egyedül a rendszerváltó riporter, Havas Henrik és az agy, Gyárfás Tamás tartja magát. Utóbbi az igazi nyertes.

Amikor mindenki azt várta, hogy a sportvezetésben történt megkésett és erőltetett rendszerváltás először őt söpri el, csalódniuk kellett. A régi mamelukok közül ő maradt egyedül – meg a szintén megmagyarázhatatlan kajak-kenus Baráth Etele –, éppen ő.

Nyilván hálából, hiszen a Napkelte egyeduralmának kihasználásával felülmúlhatatlan érdemei voltak a rendszerváltás tisztaságának megőrzésében és a független újságírás (amelynek már a látszatáról is lemondott mindenki) megteremtésében. Talán egyesek egyfajta tanítómesterként tekintenek rá. (Én feltétlenül. Sportújságíróként máig csodálom sportinterjúit, amikor Erdei Zsoltot faggatva azt sem tudta, mikor lett világbajnok, vagy amikor egy idegenlégiós nevét »poénból« folyamatosan rosszul mondta, ejtette, de napestig folytathatnánk a sort).”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
thymian
2016. november 20. 09:10
"felülmúlhatatlan érdemei voltak a rendszerváltás tisztaságának megőrzésében" Rendszerváltás meg a tisztaság.:D Ennek elgurult valamelyik tablettája. A fizetését viszont megkapja a prosti srác. Már többször jeleztem, felháborítónak tartom, hogy bárki kinevezze magát forradalmárnak. Főleg egy olyan társaság, aki a fülkeforradalomban érdekelt, gyáva féreg.
BőröndÖdön
2016. november 19. 14:12
A Gyafi egy gerinctelen élősködő!
tango47
2016. november 19. 12:33
Az úszás mindig is okot szolgáltatott a pusmogásho, vagy botrányok kirobbanásához. Emlékszem még Széchy korában azt rebesgették, hogy veri az úszóit, aztán a szélhámos garázdálkodásáról is olvashattunk, most pedig csak azt halljuk, hogy diktatórikus módszerek uralkodnak a szövetségben, de én MÉG SEMMI KONKRÉT VÁDAT NEM HALLOTTAM. VAJH' MIÉRT? Hosszú, akinek nem lenne vesztenivalója, sem mond semmi konkrétumot. Ez éppen olyan, mintha bíróság elé rángatnának valakit, de a vádat nem fogalmaznák meg ellene. Ez így lassan nevetségessé teszi a vádaskodókat. Ahogy a mai világ értékrendjét ismerem, nem lehet másról szó, csak a pénzről, ,de akkor elő kell állni a farbával!
teljesenertelmetlen
2016. november 18. 23:38
http://tibiatya.blogstar.hu/2016/11/17/nyilt-level-gyarfas-tamasnak-a-pokolbol/31789/
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!