A varázslók Harry Potter nélkül is állati menők

2016. november 17. 07:56

A Legendás állatok és megfigyelésük idén az a film, amelynek valószínűleg a legtöbb nézői elvárással kellett szembenéznie, és első megtekintésre azt kell hogy mondjuk: a legtöbbnek meg is felel.

2016. november 17. 07:56
Koós Anna
Roboraptor

Mivel ez a film nem csak egy újabb történet a Harry Potter-sorozatból megismert világban, hanem egy felvezetés is a készülő négy további filmhez, így nehéz súlyos spoilerveszély nélkül érdemben nyilatkozni róla és arról, mennyit árul el a folytatásokról. Mivel már kiszivárogtatták, hogy számíthatunk Dumbledore felbukkanására a későbbiekben, és Gellert Grindelwald nevét visszhangozza a fél varázslóvilág… valószínű, hogy kettőjük között lesz majd némi feszültség. Ezenkívül a plakátokon is megjelent már egy ismert szimbólum, mely sejtet valamennyit a történet későbbi szálairól.

Azoknak, akik szerették a Harry Potter-heptalógiát nyolc filmben, azok mindenképp menjenek el megnézni a Legendás állatokat moziban. Akiknek pedig még kételyeik vannak, hogy talán nem állja meg a helyét önálló filmként, vagy felnőttek számára ugyanannyira gyerekesnek hat, mint az első Harry Potter-filmek, vagy esetleg unalmas lesz, mint egy természetfilm kitalált állatokkal -persze megértem, de… hogy lenne már az unalmas?! – azoknak is érdemes megnézniük, mert jó eséllyel kellemesen fognak csalódni, ha rosszat vártak a filmtől.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 0 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!