Az MSZP tévedésből nyomott igent

2016. október 11. 16:52

Az MSZP képviselői tévedésből szavaztak igennel a kormány TAO-pénzek eltüntetését célzó javaslatára. A tévedésért elnézést kérünk.

2016. október 11. 16:52
MSZP
MSZP.hu

„Az MSZP nem támogatja a társasági adókedvezmények (TAO) felhasználását titkosító törvénymódosítást.

Ezt a Törvényalkotási bizottságban, a javaslat parlamenti vitájában, valamint sajtótájékoztatónkon is világossá tettük (http://mszp.hu/video/ader_ne_irja_ala_az_adotorvenyek_modositasat). Az MSZP Áder Jánoshoz fordul, hogy ne írja alá az adótörvények módosítását.

Az MSZP képviselői tévedésből szavaztak igennel a kormány TAO-pénzek eltüntetését célzó javaslatára. Az MSZP-frakció a tévedést már jelezte a parlament jegyzői irodájának, és a javaslatot elutasító szavazási szándékát jegyzőkönyvbe vetette.

A tévedésért elnézést kérünk.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 173 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
gudmen
2016. október 12. 11:55
ezek nem idioták, nem hülyék.. mocskos, gátlástalan hazug árulok...a fidesszel együtt...
peninsulavaldes
2016. október 12. 11:07
nem látnak?
Honeybadger
2016. október 12. 09:17
I D I Ó T Á K !
bajai
2016. október 12. 09:01
Az MSZP tévedésből nyomott igent? Nem, az MSZP nem is szavazott. Az MSZP-s képviselők szavaztak, akik felnőtt emberek, felelős beosztásban. Az MSZP, ha olyan a frakció szabályzata, esetleg megbüntetheti a a "kiszavazókat". Bár szerintem ez teljesen antidemokratikus. Kár, hogy létezik ilyen lehetőség. Törvénnyel tiltanám.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!