A CÖF nem cseréli bozótharca mefontoltságát – válasz Szél Bernadettnek

2016. október 18. 14:19

Az LMP ravaszdi levelezés helyett megragadhatná talán utolsó esélyét, az „Új Egységhez” történő csatlakozást.

2016. október 18. 14:19
Csizmadia László
CÖF-CÖKA

„Szél Bernadett szerint azonnali feladatunk békemenettel demonstrálni a CETA, a TTIP szerződések és Felcsút ellen.

Érthető, mert az LMP kis csapata a menet élén jól mutatna, és némileg feledtetni tudná magára hagyatottságát.

A CÖF-CÖKA őrizni kívánja saját arculatát, megfontoltságát nem cseréli bozótharcra és kamikaze akciókra. Társelnök asszony úgy véli, ha parancsára nem indul a »Békemenet«, akkor magának követelheti az 500.000 magyar polgár által szentesített »Nem leszünk gyarmat« molinónkat.

A békemenetek molinóinak őrzését továbbra is büszkén vállaljuk, pártokkal megosztani a feladatot nem kívánjuk.

A CETA és TTIP kereskedelmi szerződésekkel kapcsolatos álláspontunkat hónapok óta számtalanszor írásban közzétettük, sőt, Brüsszelnek is megküldtük. A közelmúltban e tárgykörben fogant sajtótájékoztatónk anyaga honlapunkon látható.

Civil szervezetként kötelességünk konstruktív javaslatokkal élni, azonban ezt nem kötjük össze a kormánybuktatás ábrándjával.

Tudjuk, hogy a politikai és gazdasági helyzetre tekintettel a legitim magyar kormány és parlamenti képviselőink felelőssége egy optimális, elfogadható szerződés kialkudása.

Az LMP ravaszdi levelezés helyett megragadhatná talán utolsó esélyét, az »Új Egységhez«történő csatlakozást.

Csizmadia László

CÖF-CÖKA elnök”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 109 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
BőröndÖdön
2016. október 19. 17:55
Ez a fizetett civil sohasem volt normális...
Sulammit
2016. október 19. 10:15
Nagyon helyes! Nehogy már a békemenet több százezres résztvevőiből, ismertségéből akarjon politikai tőkét kovácsolni magának ez a csipet csapat.
Dénia
2016. október 19. 06:03
Rendben, mondjuk a CÖF leszerepelt, mint civil szervezet a témában. Lehet, hogy most sikerült bebizonyítaniuk, hogy valóban nem jók másra csak a kormány támogatására, ellenzéki szerepet nem tudnak betölteni. Kár, mert ellenzék meg nincsen. Tényleg, mi van a többi ellenzéki erővel? Mert az LMP-t leszámítva mindegyik csak kussol és lapít. Ez nekik nem egy jó alkalom politikát csinálni a kormány ellenében? Komolyabb téma, mint a helikopterezés, vagy akár az internetadó. Nem fognak kapva kapni az alkalmon, hogy tiltakozzanak a CETA és a TTIP ellen, esetleg tüntessenek is, esetleg össze is fogjanak? A jobbik? Ő sem? Egyedül az LMP?
kálmi
2016. október 18. 22:50
Bernadett Hadházyval miért nem szervez egy jó kis tüntit a témában? Nem tiltja senki, szerepelni is szeretnek és legalább egyszer fontos dologban nyilvánulnának meg.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!