Rendkívüli!

Békemenet after: közönségtalálkozó Bayer Zsolttal, Mráz Ágoston Sámuellel és Horváth Józseffel szombaton 18 órától

Tudta?

2016. szeptember 25. 10:01

1999-ben négy lakóházat ért bombamerénylet Moszkvában és más orosz városokban. Putyin miniszterelnök egyértelműen csecsen terroristáknak tulajdonította a támadást, és elrendelte Groznij bombázását.

2016. szeptember 25. 10:01
Tóta W. Árpád
Facebook

„1999-ben négy lakóházat ért bombamerénylet Moszkvában és más orosz városokban. Putyin miniszterelnök egyértelműen csecsen terroristáknak tulajdonította a támadást, és elrendelte Groznij bombázását, újrakezdve a csecsen háborút és az egekig növelve népszerűségét. Néhány nappal később a rendőrség tetten ért három orosz titkosügynököt, akik Rjazanyban telepítettek éppen bombát. Ezt később gyakorlatozásnak nevezték, a dumában leállították a vizsgálatot, az egész ügy minden dokumentumát 75 évre titkosították.

A tovább kutató civil bizottság tagjait meggyilkolták, illetve letartóztatták. Néhány hónappal később Putyin Oroszország elnöke lett. Most már tudja.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 129 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Peter8811
2016. szeptember 26. 07:14
"Tudta? Hogy Orbán Viktor az erdő szélén, egy kétszobás vályogházban nőtt fel, fürdőszoba nélkül?" =444= Ha adórajzfilmet csinált volna többre vitte volna, úgy mint a Tota W is.
FrNo
2016. szeptember 26. 00:02
Sokat bizonytalankodtam az utóbbi hónapokban, de ezek után most már biztos, hogy 2018-ban is Fidesz. Amit a ballib leművel tegnap éjjel óta, az példátlanul aljasság.
néhai Ch.Pilot
2016. szeptember 25. 21:35
Akkor megvan a megfejtés. A merényletet Tóta W. Árpád követte el, majd megírta ezt e cikket, amellyel a kormányt akarja gyanúba keverni. (kérem a 10 milliós nyomravezetői díjat)
pemete jakab
2016. szeptember 25. 21:24
A háború kirobbantásához mindig kell casus belli, hogy igazolja agresszióját a támadó fél. Így van ez mindegyiknél, nem csak az oroszok esetében, hanem a hvg által ajnározott amcsiknál is.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!