Salgótarján a Miniszterelnököt várja, nem a migránsokat!

2016. szeptember 12. 17:45

A salgótarjáni közgyűlés baloldali többsége februárban elutasította azt a lehetőséget, hogy városunkba migránsok települjenek.

2016. szeptember 12. 17:45
Fekete Zsolt

„Salgótarján Megyei Jogú Város Közgyűlése 2016. február 11-én elfogadott határozatában világosan kimondja, egyben kezdeményezi, hogy »a Magyar Kormány NE tegyen annak irányába ható lépéseket, hogy saját hatáskörében eljárva menekültszállót vagy tábort létesítsen Salgótarjánban«.

A salgótarjáni közgyűlés baloldali többsége februárban elutasította azt a lehetőséget, hogy városunkba migránsok települjenek. Ez értendő arra is, hogy amennyiben a menekültkvóta végrehajtásra kerül, és Magyarországnak be kell fogadnia 1294 főt, nem kívánjuk, hogy egy részüket Salgótarjánba telepítsék. Salgótarján egyébként is erősen sújtott gazdasági és szociális nehézségekkel, véleményünk szerint ezt nem kellene tetézni.”

(Közlemény.)

Összesen 95 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
balbako_
2017. március 09. 13:28
Juj! Tovább szakad az MSZP?
kálmi
2016. szeptember 26. 17:27
Úgy bizony.Aki nem megy el szavazni, azt vagy nem érdekli a dolog, vagy hitt az mszp-nek és migránst akar, mert a migráns szép és jó.hát hagy kapja meg!
smarton
2016. szeptember 20. 10:48
Helyes. Akkor tessék a lakosságot a "nem"-re buzdítani, cigányostól. Mert a végén az összeszámláláskor úgyis kiderül, hol volt az elutasítás a legmagasabb arányú és hol nem.
GyulaTamas
2016. szeptember 20. 10:47
Te egy másik kérdésre válaszolsz. Értem én, hogy szerinted az fontosabb kérdés lenne. Nekem például rengeteg fontosabb kérdésem van, mint ez, de erről kérdeztek. Pl. szívesebben válaszolnék arra a kérdésre, hogy akarom-e, hogy a náci felelősségrevonáshoz hasonlóan a kommunisták is hosszú időt töltsenek börtönökben. Igen, akarom. De eszembe sem jut ráírni a szavazólapra egy másik kérdés válaszát, mert azzal érvényteleníteném a szavazatomat. Meg azért sem, mert ezt átlátom, ami azért lehet, mert elvégeztem a 8 általánost.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!