Posztolimpiás depresszió

2016. augusztus 24. 13:21

Most jön majd még a java! A budapesti olimpia, ahol igazán megmutathatjuk majd a világnak, kik a legkeményebb tökű gyerekek.

2016. augusztus 24. 13:21
Uj Péter
Népszabadság

„Nehéz elengedni még ilyenkor. Szép lassan jön le a lakosság róla. Posztolimpiális depresszió. Ernyedt, ványadt bámulás: U.S. Open első selejtezők, Vuelta, német kupa első forduló (ismétlés), skót premier league. Hol vannak már a nagy adrenalinfröccsök? Hol egy női négyszáz vegyes? Kajak páros? Egy párbajtőr? (...)

De foglalkozzunk inkább a pozitívumokkal, konkrétan azzal, ami a legnagyobb öröm: hogy sorra megdöglöttek a szomszédok tehenei! Az aranytojást tojó tyúkjaik! Hogy Hosszú Katinka nemcsak idősebb Szlovákiánál, de egyedül több aranyat is nyert. És a románok? Nem áll a dákó? Hol van itt a kontinuitás? Az osztrákoknak egy kurva bronz jutott? Mert csak a Conchita Wurstra van eszük. Vagy a csehek? Még Cseh Lacival sem jöttek volna be a top 30-ba, pedig most neki sem jött össze.

És csak most jön majd még a java! A budapesti olimpia, ahol igazán megmutathatjuk majd a világnak, kik a legkeményebb tökű gyerekek. A magyar nők pedig a legszebbek a világon.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 96 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
peterd127
2016. augusztus 25. 10:49
vicces hogy új péter úgy néz ki mint egy hajléktalan csak ráadásképpen még egy középszerű "újságíró" is azért jó látni hogy minimál tálentumból is meglehet élni
Mich
2016. augusztus 25. 00:00
"Posztolimpiás depresszió"...? Hát ezért bolondultak meg a libsibolsik (főleg azok, akik libsibolsi kitüntetést kaptak, pl. Fletótól...)?!
atila68
2016. augusztus 24. 23:10
Péter a rasszista.
Rabonban
2016. augusztus 24. 21:48
Milyen ismerős ez a fazon meg a dumája. Az 1990 évek elején még a Magyar Hírlap liberálisai értekeztek így a korábbi olimpiai pályázat, a budapesti világkiállítás fölöslegességéről. Azért kapják egyesek a pénzt, a pesti lakást, a nagyvárosi életmódot, hogy romboljanak? Meg is lett az eredménye a nagy Demszky idejében! Nem csináltak semmit, csak megterveztették a világ egyik legdrágább és legfölöslegesebb metróvonalát, sorra füstöltek el a buszok, az aluljárók ürülékszaga terjengett mindenütt. Ha mindig ilyen szellemiségű emberek vezették volna Budapestet, sose lett volna olyan, mint a 19. század végén, maradt volna egy füstös kemence.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!