Olimpiai élősködők

2016. augusztus 25. 18:30

Mindig visszás és csöppet sem hiteles az, amikor egy politikus a saját népszerűségét akarja növelni azzal, hogy egy-egy olimpiai siker láttán álszerényen szurkol, majd gratulál, és végül verbálisan simogatja meg a sportoló buksiját.

2016. augusztus 25. 18:30
Nagy Ervin
Nagy Ervin
Magyar Hírlap

„Furcsa látni, vérlázító olvasni, amikor azok a politikusok, közéleti szereplők, akik az elmúlt években folyamatosan a kormányzat sportpolitikája ellen ágáltak, akik minden befektetés esetén hiszticunamit indítottak el, akik az iskolákban a kötelező mindennapos testnevelésórákat kritizálták, milyen büszkén nyilvánultak meg a sikeres olimpiai eredményeink láttán.

Persze mindig visszás és csöppet sem hiteles az, amikor egy politikus a saját népszerűségét akarja növelni azzal, hogy egy-egy olimpiai siker láttán álszerényen szurkol, majd gratulál, és végül verbálisan simogatja meg a sportoló buksiját. De leginkább akkor gyalázatos tett ez, amikor egy olyan ellenzéki politikus teszi mindezt, aki az elmúlt években azt állította, hogy a mindennapos testnevelésórák bevezetése elhibázott kormányzati lépés, hogy a látványsportok utánpótlását támogatni hívatott úgynevezett TAO (a társasági adó sportcélú felajánlása) a Fideszes-mutyik melegágya, amikor a stadionok felújítását pénzpazarlásnak, a tornatermem-építési programot pedig finanszírozhatatlan, kivitelezhetetlen tervnek nevezte. Azaz minden sportcélú állami befektetést pitiáner politikai érdekek miatt támadott meg.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
formaegy
2016. augusztus 26. 08:32
"De leginkább akkor gyalázatos tett ez, amikor egy olyan ellenzéki politikus teszi mindezt,..." Ja, kérem, ahol se erkölcs, se gerinc ott mit lehet mást várni? Van viszont vastag bőr a képükön, de az jó nagy.
még fokozza
2016. augusztus 25. 18:50
A sportlobbi nyomatja a sunyin támogatott cikkeket. Hogy lehet ennyi gerinctelen újságíró? Az budapesti olimpia olyan ostoba ötlet, mint a Felcsúti-kisvasút. Ezt miért nem írjátok meg? Persze, a pénz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!