Szelfizz Balaton Borral!

2016. augusztus 19. 13:30

A BalatonBor igazi sláger idén. A BalatonBor tényleg a balatoni táj esszenciája, mindenki beleadta a szakértelme legjavát.

2016. augusztus 19. 13:30
Deli Kitti
Itthon a Balatonon

„Idén nyáron az Instagramot ellepték a borozós szelfik. Egyre többen pózolnak BalatonBorral a kezükben, úgyhogy úgy döntöttem, én is beszállok. Lőttem magamról egy pár képet egy vitárolás fedélzetén, híres balatoni borászokkal, és természetesen borokkal pózolva, közben pedig megpróbáltam kiderítani, miért jó, ha BalatonBorral szelfizünk.

(...)

A BalatonBor igazi sláger idén. Ez tulajdonképpen az első igazi, közösségi régiós bormárka Magyarországon. A kezdeményezés lényege, hog a legjobb balatoni borászatok összeálltak, és egységes minőségi kritériumok alapján, egységes stílusú borokat igyekeztek készíteni. A BalatonBor tehát tényleg a balatoni táj esszenciája, mindenki beleadta a szakértelme legjavát. A BalatonBor márkajelzés alatt most 2015-ös tételek kerülek a palackba.

A koncepció - úgy tűnik - tökéletesre sikerült, mert van olyan pincészet, ahol már csak néhány palackkal lehet kapni a Balaton ízéből. Szóval, nem árt igyekezni... Szerintem ez a bor olyan finom lett, hogy még a legesősebb, leghűvösebb délutánoni is képes megidézni a balatoni napfényt. Hozzám hasonló nyárfüggőknek tehát kihagyhatatlan újdonság.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 2 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
ROSSZABBUL olimpiázunk mint 4 éve
2016. szeptember 02. 02:07
mindenki beleadta alőréjét, amit saját neve alatt nem dobna piacra
milláscsupor
2016. augusztus 20. 03:46
hülye
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!