Jánosom! Mit olvasok!?

2016. július 29. 08:44

Dinnye fronton harcolsz? Ez dicséretes, dicséretes, büszke vagyok rád, hogy kiállsz a termelőkért, de egyet azért nem értek. Te egy szinte teljhatalommal bíró állampárt tagja és büszke képviselője vagy.

2016. július 29. 08:44
Sallai Róbert Benedek
Facebook

Jánosom!

Mit olvasok!?

Dinnye fronton harcolsz? Ez dicséretes, dicséretes, büszke vagyok rád, hogy kiállsz a termelőkért, de egyet azért nem értek.

Te egy szinte teljhatalommal bíró állampárt tagja és büszke képviselője vagy, olyan jeles haverokkal, mint a mi földművelésügyi miniszterünk. Nem gondolkozol el azon, hogy mégis mi a lótúróért nem ilyenekre használtátok a 2/3-os jogalkotási erőtöket, és az azóta is meglévő stabil, magabiztos kormányzati fölényeteket? Az, hogy egy civil, egy gazdálkodó, vagy egy ellenzéki tiltakozik, azt értem: alig van más eszköze. De neked?

A jó ég áldjon meg, minden eszköz rendelkezésedre áll, hogy ne tiltakozz, hanem tégy valami hasznosat! Szerinted mégis mi a franc kellene az ügyben eredményhez, ha a jogalkotási képesség, az adópolitika, támogatáspolitika rendelkezésetekre áll? Mégis most ki ellen tiltakozol, saját magatok ellen, vagy a Mg. bizottság tagjaként saját magad ellen?

Ilyen akciókkal felhívod ugyan a figyelmet a problémára, de egyben arra is, tökéletesen inkompetensek vagytok és alkalmatlanok a kormányzásra, mert ha így most nem tudtok javítani, akkor mi kellene hozzá? Nem érzed, hogy a tiltakozás is bizonyítja teljes alkalmatlanságotokat, és azt, hogy nem lenne szabad rátok bízni még egy kerék nélküli kocsironcs irányítását sem?

Jánosom,

jó szívvel vagyok irántad, mert hozzám hasonlóan egyszerű parasztemberként kerültél a legfelsőbb népképviseleti szervbe, és ez jó. De nem érzed, hogy mások lejáratása, a pénzlenyúlás közepette, családi trafikok, földlenyúlás, a haverok kistafírungozása, és gyűlöletkeltő kampányok közepette, csinálhatnátok valami hasznosat is? Legalább már dinnyefronton, ha más hibát nem láttok, legalább ott!

Na, mindegy, úgy csinálod, ahogy akarod, csak ha már itt kukkolsz rendszeresen, és szeretsz idézgetni gondolataimból a parlamentben, gondoltam adok új muníciót, hogy legyen miről beszélned.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 74 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2016. július 30. 09:41
Jánosom és Kadarom! Én a szemem lehunyom.
Tintamin
2016. július 29. 22:39
Hagyjad, amihez ezek hozzányúlnak, szarrá válik (lásd föld, oktatás, városliget). Csak a harács. Az megvan már, hogy kivel hetyegett méregdrágán Jánosunk, amiért aztán kirúgatta az Origó főszerkesztőjét?
csurcsányi
2016. július 29. 21:13
S.B.R.Egyébként a ballibális kormány alatt a dinnye kérdés az probléma mentes volt?
Pinter68
2016. július 29. 15:19
Így van ez, amikor központi gazdaságpolitika és stratégia hiányában a különböző gazdasági érdekkörök rángatják ide-oda az országot. De ez nem új jelenség, a 3. Orbán ciklus gyakorlatilag már semmi másról nem szól, mint a koncért folyó harcról. Kormányozni már nem is nagyon igyekeznek. Ami mondjuk nem feltétlenül baj, mert legalább nem basznak szét semmit.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!