A lány a ringben

2016. július 07. 12:19

Ha elmenni és Orbán ellen szavazni nem lehet, az ellenzéknek nem marad más lehetősége, mint a távolmaradás, de nem úgy, ahogy ezt most a sok sértődős bájgúnár előadja.

2016. július 07. 12:19
Professzor Pizka
Ráérünk blog

„Októberre kihirdette a vitathatatlan világbajnok, hogy ringbe száll. Az ő szabályai szerint, az ő pontozóinak felügyeletével, de ott lesz a ringben. Pontosan arra számít, hogy senki nem áll oda a ringbe és nem veszi fel a kesztyűt. A bikinis lány körbemegy a ringen és újabb másfél-két évig a bajnok bárkinek, aki azt mondja, hogy ő nagyobbat üt, csak annyit fog válaszolni: valahogy a ringben nem láttalak, kisöreg.

Ha elmenni, és Orbán ellen szavazni nem lehet, az ellenzéknek nem marad más lehetősége, mint a távolmaradás, de nem úgy, ahogy ezt most a sok sértődős bájgúnár előadja. Alternatív népszavazásokat kell fellőni, tanszabadságról, uniós források elosztásáról. (Egyetért-e ön azzal, hogy az EU pénzéből stadionokat építsenek kórház helyett? Egyetért-e Ön azzal, hogy a közoktatásból továbbra is havi/évi X milliárd forintot vonjanak ki?)

Ezek nyilván csak nyers témakörök, kell pár napot gondolkozni egy jogilag is feltehető kérdésen, és hetente bevinni egyet a választási irodára, hogy szeptemberben, amikor ez a kampány finisel, meg lehessen mutatni, hogy hány fontos kérdésben NEM MER népszavazást tartani a kormány, és utána van értelme annak, hogy arról is szóljon a kampány, hogy mennyire nem kényszerbetelepítésről van szó, meg arról, hogy ezekre az emberekre támogatás is járna. Szép politikai feladat.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 102 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Senye Péter
2016. július 08. 09:12
„Bárcsak hideg volnál, vagy forró! Így mivel langyos vagy, és sem forró, sem pedig hideg: kiköplek a számból.” (Jel 3,15–16)
catalina9
2016. július 08. 07:44
"...Orbán Viktor felhívta a figyelmet arra, hogy egy tudatos, baloldalinak mondható szellemi konstrukció megvalósításának a kapujában állunk, ami a nemzetállamokat Európában zárójelbe akarja tenni. Európát elárulták, és ha nem állunk ki érte, akkor ezt az Európát el fogják tőlünk venni, és ez a kontinens többé nem az itt élő polgároké lesz, hanem néhány jól szervezett, nagy pénzt mozgató, a nemzetállamok keretein túl gondolkodó, aktivista, senki által meg nem választott vezető hagymázas álmát teljesíti majd be a következő néhány évben – fogalmazott. Megjegyezte, ha most a Soros Alapítványra gondolnak, az nem indokolatlan...."
pollip
2016. július 07. 19:57
"Ha elmenni, és Orbán ellen szavazni nem lehet," de lehet, az igent kell beikszelni. Mivel hazudik, tovább nem is olvastam.
Lolka-Bolka
2016. július 07. 19:24
ezt ademagog allatot ki ellette.... ez is valamelyik midri dakojara vagyik , remelem leteperik paran.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!