Lopakodó hatalomátvétel kísért

2016. július 12. 10:21

A brit állampolgárok nemhogy nem idióták vagy értelmi fogyatékosok, hanem valóban számos okuk volt arra, hogy Nagy-Britannia EU-ból való kiválására szavazzanak.

2016. július 12. 10:21
Novoszáth Péter
Magyar Idők

„Megint mások, mint például Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke is, egész egyszerűen úgy vélik, hogy a kilépésre szavazók nem mérték fel döntésük igazi súlyát és valódi következményeit.

De ha ez igaz, akkor igen súlyos az EU és a brit vezetők felelőssége abban, hogy nem tájékoztatták kellően és megfelelő mélységben a brit szavazókat a döntésük lehetséges következményeiről.

Mindazonáltal a magam részéről az a véleményem, hogy a brit állampolgárok nemhogy nem idióták vagy értelmi fogyatékosok, hanem valóban számos okuk volt arra, hogy Nagy-Britannia EU-ból való kiválására szavazzanak és így akadályozzák meg egy még rosszabb forgatókönyv bekövetkeztét.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 16 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
mokány
2016. július 12. 15:47
Gyakorlatilag (de facto), már át is vették. "Tetszettünk volna forradalmat csinálni!" Még nem késő.
Gregorius
2016. július 12. 12:50
Az alsó középosztály fokozatosan csúszik lefelé, nem csak itt az USA-ban is. Szerintem ennek a rétegnek a jövőtlensége is nagymértékben hozzájárult az eredményhez. Az az illuziójuk volt, hogy a kilépés megfékezi a globalizációt, pedig....
Tintamin
2016. július 12. 12:20
Szar lehet a kormany oleblapjaban segget nyalni...
Mich
2016. július 12. 11:35
Az EU politikája: Lopakodó hatalomátvételi kísérlet Ez, és csak ez, történik. Ezért nem oldják meg a problémákat: Felzárkóztatás, Euró, Népvándorlás
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!