A kisebbik rossz okádásig unt frázisa

2016. július 07. 20:29

Ebben az EU-ban több kisebbségi joga van szinte bárkinek, mint egy határon túli magyarnak. Ott hirtelen elfogy a nagy európai másságizmus.

2016. július 07. 20:29
Farkas Attila Márton
Facebook

„Világos, hogy akik nálunk az EU-ból való kilépéssel kacérkodnak, ezt azért teszik, hogy semmiféle kontroll (még szimbolikus kontroll se) legyen felettük, és vígan csinálhassanak Magyarországból Azerbajdzsánhoz és Kazahsztánhoz hasonló ázsiai despotizmust, ahol az ország a jelenlegi vezetők és retyerutyájuk magántulajdona, és kuss van mindenkinek, aki ezt szóvá teszi.

De ettől még az EU is egy rakat szar. Ott keménykednek, ahol talán nem kéne, és ott lazák (valójában gyávák), ahol keménykedni kéne. Amíg nem lehet kullancsot irtani, amíg EU-szabvány címén egy halom faszságot kell lenyelnünk, amíg európai értékek címszó alatt nyomatják a maguk avítt és egyoldalú poszthatvannyolcas ideológiáját, addig azt elnézik, hogy nálunk a napelemet jobban megsarcolják, mint az erdő szélére kihajított autógumit vagy akkumulátort, és hogy részben az ő pénzükből csinálnak az országból gigantikus terepasztalt az infantilis nemzetvezető kisvasútjának és gombfocijának, és csak úgy mellesleg bevezetik hozzá a feudalizmust is.

Arról nem is szólva, hogy ebben az EU-ban több kisebbségi joga van szinte bárkinek, mint egy határon túli magyarnak. Ott hirtelen elfogy a nagy európai másságizmus. (Na most ilyenkor mindig előkerül a kisebbik rossz okádásig unt frázisa.)”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 33 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
vizesnyolcas
2016. július 08. 09:00
Csodálkozom, hogy éppen FAM nem tudja, hogy Európa keleti felén az utóbbi párszáz évben a politikában egyedül a kisebbik rossz volt a lehetséges választás. És ahogy a dolgok alakulnak, ez most már egész Európára is igaz.
Tintamin
2016. július 08. 00:49
"addig azt elnézik, hogy nálunk a napelemet jobban megsarcolják, mint az erdő szélére kihajított autógumit vagy akkumulátort, és hogy részben az ő pénzükből csinálnak az országból gigantikus terepasztalt az infantilis nemzetvezető kisvasútjának és gombfocijának, és csak úgy mellesleg bevezetik hozzá a feudalizmust is. " Ez teljesen jogos, csak a túloldalon meg kis csúsztatás van, de a Nemzeti Terepasztal kurvajó:))) Egyébként Felcsút 6milliárdos(!) sportcsarnokkal bővül. A faluban 2000 ember él........
Volo
2016. július 07. 23:16
Mit zagyvál ez itt össze vissza? Az értelmetlenség Csimborasszója, amit ideokádott!
Pandaka pygmaea
2016. július 07. 22:16
Hánynod kell? "-Hát hányjál. Szólj anyádnak azt hányjatok együtt".
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!