Íme a Jobbik árulása! Vona Gábor elfogadta Gyurcsány választási szövetségét

2016. július 04. 16:58

Íme hát a terv arra, hogy illegális migránsok tízezreit telepítsék le Magyarországon. És a terv arra, hogy a felháborodott emberek a „tehetetlen kormány” helyett a Jobbikhoz pártoljanak. A Jobbik már döntött, elfogadták Gyurcsány kezét.

2016. július 04. 16:58
Ábel Attila
Csepel.info

„2016. június 15-én Vona Gábor sajtótájékoztatót tartott. Azon a napon akaratlanul, de elismerte, hogy elfogadta Gyurcsány Ferenc választási szövetségét. Most az MSZP, a DK, a Jobbik, a Liberálisok, az Együtt és a PM közös erővel küzdenek azért, hogy sikertelen legyen az őszi népszavazás. Ha ugyanis sikertelen lesz, és illegális migránsok tízezreit tudják betelepíteni, megtörik a kormányt. A Jobbik ezen túl kiábrándult, új szavazók százezreit is megkaphatná. Ez a terv. De ez árulás is a javából, hazájuk és saját választóik elárulása.

Megvan az a kép, ahol a Jobbik kockás ingben követel liberális oktatási rendszert? A jobbikosok akkor a mindennapos testnevelés, az egységes oktatás valamint a hit- és erkölcstan ellen álltak ki. Abba nem mennék bele, mennyire fontos a gyerekeknek a mindennapos testmozgás. Abba sem, milyen fontos a mindent elöntő, agresszivitást és kegyetlenséget sugárzó számítógépes játékok és videók korában a hit- és erkölcstan. A Jobbik elfordulása eredeti elveiktől tehát nem hirtelen jött ötlet.

»A centrális erőtér fölött létrejöhet a bal- és jobboldali összefogás« – Gyurcsány Ferenc, a Demokratikus Koalíció (DK) elnöke a tapolcai és a salgótarjáni időközi választásokból jutott erre a megállapításra egy interjúban. Bár a nyilatkozaton sokan felháborodtak, üzenetéről mégis komoly vita indult. A baloldal ugyanis ekkor már nyíltan az őszi népszavazás bojkottjára szólított fel. Érdemes elolvasni az ATV május 3-i, erről szóló beszámolóját. Az addig népszavazás-párti Jobbik ekkor semleges álláspontot vett fel. »A Jobbik szerint referendum helyett az alaptörvényben kell rögzíteni a kötelező betelepítési kvóták elutasítását« – emelte ki az ATV. Vagyis a Jobbik már nem támogatta a népszavazást.

A Jobbik honlapja is tükrözi a választási koalíciót: Gyurcsány májusi koalíciós ajánlata óta már csak Fideszt bíróló bejegyzések vannak a »migráns« keresőszóra.

2016. június 15-én Vona Gábor sajtótájékoztatót tartott. Ezt mondta: »ha eredménytelen lesz a kvótareferendum, Orbánnak mennie kell!« Ha a Jobbik támogatja a népszavazást, Vonának a saját lemondását kellett volna felajánlania a sikertelenség esetére, nem pedig egy számára kedvező fordulatot. Nem kell magyarázat.

Tegyük csak sorrendbe a történteket:

Vona Gábor és a Jobbik támogatják a kötelező betelepítés elleni népszavazást,

Gyurcsány Ferenc, a balliberális pártok egyetlen taktikai érzékkel rendelkező politikusa választási szövetséget ajánl Vona Gábornak,

A Jobbik aktív népszavazás-párti álláspontját megváltoztatja, és parlamenti megoldást ajánl,

Vona Gábor nyíltan népszavazás ellenes lesz, és csatlakozik a balliberális bojkotthoz.

Íme hát a terv arra, hogy illegális migránsok tízezreit telepítsék le Magyarországon. És a terv arra, hogy a felháborodott emberek a »tehetetlen kormány« helyett a Jobbikhoz pártoljanak. A Jobbik már döntött, elfogadták Gyurcsány kezét. Most a szavazók jönnek.

A terv ismert, a választás szabad. Tessék választani!”

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 578 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
csurcsányi
2016. július 05. 14:34
Beérett a gyümölcse annak,hogy MIÉP-t tönkre kellet tenni a Jobbik fedőnevű párt miatt.Annak idején a Vonáék nem véletlenül támadták Csurka Pista Bácsit.
bocskai76
2016. július 05. 13:08
"„Akarja-e, hogy az Európai Unió az Országgyűlés hozzájárulása nélkül is előírhassa nem magyar állampolgárok Magyarországra történő kötelező betelepítését?” Ok, a nép dönt, hogy Nem akarja. De mondjuk az EU mégis úgy dönt. És akkor mi van ? Kötelezte a nép, hogy a kormány az utolsó lehelletéig harcoljon ? Nem. Szerintem ez a kérdés arra jó, hogy a Fidesz a választás előtt összeszedje és maga felé csábítsa az embereket, majd lesz betelepítés és akkor mondhassa, hogy hát igen, beletelítenek, de mindent megpróbáltunk. Magyarán: a népszavazás nem írja elő, hogy neki mit kell tennie, megszívjuk a betelepítést = az emberek veszítenek, de a Fidesz nyer (szavazókat). Sok-sok éve csak arról szólnak a döntések, hogy politikai vagy magánérdekek győzzenek és nem az emberek érdeke. (ld. földmutyi, trafikmutyi, de a devizások megmentésénél is láthattuk mi lett az eredmény...)
csuka
2016. július 05. 08:29
A Csepel Info is FIDESZ/DSZ kukkolós újság?
Tintamin
2016. július 05. 07:44
Basszus! Tényleg ennyire fontosak a cukinácik vagy Gyurcsány, hogy több, mint 500-at kell alá kommentelni? Még senkinek nem tűnt fel, hogy 26 éve ugyanaz a banda van egymás seggében, leszarják ők a szavazóikat, csak a pénzeszsák érdekli őket?... Hihetetlen naív ez az ország. Legyen békemenet a szerencsétlen, megvezetett nácikért és munkásőrökért, habonyárpiért, mészároslőrincért, simicskáért, matolcsyért, novákelődkéért meg az összes tolvaj, gerinctelen senkiházi, haszonleső megélhetési politikusért és haverjaikért. Röhej ez az ország.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!