Átéltem, amire mindig is vágytam

2016. június 29. 22:49

Mindig az álmom volt, hogy ne csak a klubcsapataimban lehessek büszke sportoló, hanem a legfontosabb helyen is: a hazámban.

2016. június 29. 22:49
Szalai Ádám
Facebook

„Sziasztok! Szeretnék köszönetet mondani nektek. A rengeteg üzenet, türelem, a bátorítások, kritikák, az elképesztő szurkolás a stadionban és otthon - hihetetlen. Ez mind kellett ahhoz, hogy átéljem azt, amire mindig vágytam, amit mindig hangoztattam, és ami mindig az álmom volt, hogy ne csak a klubcsapataimban lehessek büszke sportoló, hanem a legfontosabb helyen is: a hazámban. Legyünk végre példák a gyerekek számára, ölelkezzünk büszkén a szurkolóinkkal, és olyan hangosan énekeljem a himnuszt, ahogy csak a torkomon kifér. Hiszek benne, hogy ez csak a kezdet! Ne kelljen ismét évtizedeket várni arra, hogy a focink egy nemzetet hozzon össze és vidáman, felszabadultan ünnepelhessük sikereinket! Mi mindent megteszünk érte, rengeteg munkával! Életem legszebb nyarát segítettetek összehozni, köszönöm, hogy az összes stadionban otthon érezhettem magam, hogy láthathattam, mekkora ünneplés van otthon, s most pedig büszkén beszélgethetünk az elmúlt hetekről. Hajrá, Magyarország! #csakegyutt”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 54 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lynx
2016. június 30. 19:25
Na mi van, elfogyott az abszint? :) Tudsz Te emberi hangon is. Jó lenne ha ez a stílus megmaradna.
u.cserkész
2016. június 30. 11:24
Ha megköveztek, akkor is leírom a véleményem. Együtt örültem minden rendes magyar emberrel a csapat sikerének. Nagyon!!! Viszont egyáltalán nem értettem, hogy, amikor ott ül a kispadon a magyar (Böde) és a lengyel (Nikolics) gólkirály, akkor miért a német kispados Szalait erőlteti a szövetségi kapitány. Az életben nincs ilyen, hogy "mi lett volna, ha", mégis elgondolkodtam, talán meg kellett volna próbálni a mozgékony belgák ellen elöl megtartani a labdát. Ettől függetlenül gratulálok Ádámnak.:-)
Drágha Márió
2016. június 30. 09:41
Herr Storck remek edző,de az Izland elleni meccsen majdnem eltaktikázta magát.Érthetetlen volt számomra,hogy a góllövő cipőjét végre megtaláló Szalai helyett Priskint tette a kezdőcsapatba.A "belgák" elleni meccsen Böde "Százkilóvagyokbazdmeg" Danit sokkal korábban be kellet volna cserélni. Gera Zoli:https://m.youtube.com/watch?v=Wmn4AJ3NTLw&itct=CBAQpDAYBSITCNWv_ufazM0CFUrefgodxKAPhTIHcmVsYXRlZEiu7pqr6cDLrJEB&client=mv-google&gl=HU&hl=en
bsm99
2016. június 30. 09:34
Megint besurrant egy senkiházi mocskos féreg, aki erre minuszt nyomott. Nem baj, csak görcsöljenek, izzadjanak, szenvedjenek ezek a rohadékok :) Minél rosszabb az ilyen aljadék mocskoknak, annál jobb nekünk :D
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!