Köszönet és tisztelet

2016. június 02. 20:25

Ezekben a nehéz órákban ismét megmutatkozik: mi, bajorok össze tudunk fogni, hogy segítsük egymást.

2016. június 02. 20:25
Horst Seehofer
Facebook

„A szörnyű alsó-bajorországi áradások mértéke és következményei mélyen érintenek. Részvétet érzek a halálos áldozatok és családtagjaik iránt. Ebben az órában még nem lehet megbecsülni, milyen károkat okozott a katasztrófa. Ami biztos: Bajorország a kárt szenvedetteknek, akik részben az otthonukat veszítették el, gyorsan és a bürokráciát megkerülve fog segíteni, bárhol is legyen erre szükség. A múltban történt esetekhez hasonlóan most is életre fogunk hívni egy segélyprogramot.

Köszönet és tisztelet illeti a számos helyszíni segítőt, aki fáradtságot nem ismerve órákon át vetették be magukat az emberek megsegítésére és a károk megszüntetésére. Ezekben a nehéz órákban ismét megmutatkozik: össze tudunk fogni, hogy segítsük egymást.. Példaértékű a segítségnyújtás rendszere: szükség esetén számítani lehet az önkéntes és professzionális segítségre.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 7 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Robinzon Kurzor
2016. június 02. 21:40
Üzenjünk Berlinnek, hogy ők is megértsék? (Mi, bajorok...)
Burmin
2016. június 02. 21:25
Viktor küldhetett volna némi segítséget...
Akitlosz
2016. június 02. 20:38
Ja, hogy csak áradás van! Ez a mai világban már kész megkönnyebbülés. Rosszabb hírre számítottam.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!