Köszönöm Soros Györgynek

2016. május 30. 13:41

Az adományozó Soros György csak Magyarországon furcsa lény.

2016. május 30. 13:41
Somogyi Zoltán
Somogyi Zoltán
hvg.hu

„Amerika - a magyarok többségének  hitével ellentétben - a világ egyik legerkölcsösebb, értékeket kereső, legvallásosabb országa. Adakozni, részt venni a helyi életben olyan a közép- és felsőosztály számára, mint levegőt venni. Az adományozó Soros György csak Magyarországon furcsa lény. (...)

Az amerikaiak tiszteletet adnak az ellenfélnek, és meggyőződésük, hogy ő is a hazájárt dolgozott, Amerikáért, pénzét ebből kereste. Helyesnek tartják, ha adakozik a vagyonából arra, amiben hisz, és ami fontos számára.

A magyar kormány képtelen tiszteletet adni annak a Soros Györgynek, aki adományaival, alapítványával Magyarországért tesz. Nem értik, hogy a saját hazájuknak ártanak, amikor azzal támadják, hogy munkát ad emberjogi szakembereknek, egyenjogúságot hirdető mozgalmaknak és a társadalmi folyamatokat elemző tudósoknak. Mindezt azért teszik, mert úgy tűnik, képtelenek a marxista értékeken túl bármit is befogadni: az ember - szerintük - csak a saját anyagi érdeke alapján dolgozhat, cselekszik és él. Mindent valamilyen háttérben lévő anyagi magánérdek szerint tesz - támogatni is csak ezért támogathat bármit is. A mai magyar jobboldali politika nem konzervatív, nem hisz az anyagiakon túlmutató értékekben.

Nem szeretnék senkit se semmiről meggyőzni, vagy lebeszélni. Elmúltam negyven éves, nem hiszek már semmilyen, fejekben véghez vihető forradalomban. Minden nemzet úgy teszi tönkre magát, ahogy gondolja. Én azonban  konzervatív maradok. Ahogy az Egyesült Államok is az. Mindegy, hogy politikai értékrendjét illetően demokrata, vagy republikánus valaki, a lelkek konzervatívok még mindig. Republikánus barátaimmal együtt szeretném tiszteletemet megköszönni Soros Györgynek, amit Magyarországért tett.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 132 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
crydog
2016. május 31. 12:21
Nyaljál csak hülyegyerek, a most kibontakozó Clinton alapítványokkal kapcsolatos, szervezett bűnözés elleni vádemelés nem csak a Clinton-klán végét jelenthetik, hanem az imádott gazdádét is.
duzur
2016. május 31. 10:11
Ugy örülnék egy listának azok nevével akik 2010-ig erkölcsi alapon, bizonyíthatóan ELUTASÍTOTTAK, Sorostól származó juttatásokat. Hol van ilyen?
Csubaka
2016. május 31. 08:34
Somogy! Mielőtt eléred Soros medencecsontját,nézd már meg baszki a BENFENTESEK című dokumentum filmet! Az idiótaságaiddal meg kezeltesd magadat, vagy válts psziniátert! Soros, csak úgy emberbaráti szeretetből és isteni küldetéétől vezérelve döntötte be pl. az angol fontot, vagy avatkozik be pénzével MAGYAR HAZAFIKÉNT a mindenkori USA kormányok geopolitikai érdekeinek érvényesítére
br-o
2016. május 31. 06:01
" hazájárt dolgozott, Amerikáért, pénzét ebből kereste" Azért kíváncsi lennék, mennyi iparűzési adót fizetett Amerikában.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!