Mehet tovább a buli!

2016. március 25. 09:52

Jól lobbiztak a kaszinótulajdonosok így náluk még nem kerül bevezetésre az online pénztárgép.

2016. március 25. 09:52
Ikotity István
Lehetmas.hu

„Csodafegyvernek tartja a kormány, de sem a kaszinók esetében sem a stadionok és sportpályák jegyértékesítésénél nem kell bevezetni az online pénztárgép rendszerét. Utóbbinál a Kereskedelmi és Iparkamara véleménye alapján álltak el az ötlettől, a kaszinók esetében viszont továbbra sem hangzott el semmilyen szakmai indok, így joggal feltételezhetjük, hogy ezúttal is Andy Vajna igényei szerint írták a jogszabályt.

Nem kell aggódnia sem Andy Vajnának sem Szima Gábornak, továbbra is ellenőrzés nélkül talicskázhatják ki a pénzt a szerencsejátékból: Varga Mihály hiába ígérte decemberben, hogy a kaszinóknak is kötelező lesz bekötni az online pénztárgépeket, a végső javaslatból mégis hiányoznak. Teljesen nyilvánvaló, hogy a Fidesz szándékosan tartja fent ezt a kiskaput Andy Vajnának, hogy a kormánybiztos az így kitalicskázott adófizetői pénzből építhesse a Simicska-Orbán háború miatt szükségessé vált új médiabirodalmat.

Az LMP álláspontja, hogy a törvények illetve szabályozások mindenkire egységesen vonatkoznak, ezért véget kell vetni az oligarchákra szabott jogszabályalkotásnak. Felszólítjuk Varga Mihályt, hogy ígéretéhez híven terjessze ki az kötelező online pénztárgép használatot a kaszinókra is, ezzel elősegítve a feketegazdaság visszaszorítását.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 17 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
h.kovacs
2016. március 25. 18:21
sukorónál azért hörgött a sok agyhalott, hogy nehogymá' amerikai- zsidó kézben legyen magyar kaszinó bravo fideszmajmok, most nincs
Mr. Black
2016. március 25. 15:52
Szegény Endy bácsi,különben nem tudna venni a zasszonkának tvt + gyémántokat.Elvinné a hasznot az adóhivatal !
pkarcsi
2016. március 25. 15:31
Ballibbantak hőbörögnek,lassan elfogy az ingyenpéz,Soros csöcs szopása már nem tejel igazán.Kiestek hála égnek a bizniszből.Hülye lmp-sek no most honnan lesz lové?Basszus kérjetek az mszp-és Simontól.
Tintamin
2016. március 25. 14:11
Nahat, Vajnabandi csal odaszolt, hogy "Viktor, megtudjak, hogy a fele bevetelunket te kapod, csinalj valamit", es hirtelen nem is kellenek online kasszak a kaszinokba. A kaszinomutyi az egyik legocsmanyabb tolvajlas, amit a fidesz elkovethet. Az agyhalottaktol varom, hogy vedik ezt a rablobandat.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!