A Pukli jó úgy, ahogy van

2016. március 03. 18:19

Természetesen senki nem tehet a felmenőiről (az persze annyira eredeti volna, ha végre már nem egy ávós dinasztiából jönne a pillanatnyi szoci hőzöngő).

2016. március 03. 18:19
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

„A Pukli úgy jó, ahogy van.

Civilnek füllenti magát, pedig pártember – naná, évtizedek óta ez a divat a baloldalon (az persze érdekes kérdés, hogy azért csinálják-e, mert gyárilag hazudnak, vagy tudatalatt maguk is szégyellik a dolgot).

»Megdöbbentő őszinteséggel« ávós nagypapázik, meg börtöntöltelék testvérezik – természetesen senki nem tehet a felmenőiről (az persze annyira eredeti volna, ha végre már nem egy ávós dinasztiából jönne a pillanatnyi szoci hőzöngő).

Alig három éve még teljesen rendben volt az »orbáni oktatási rendszer«, amikor megfelelő képesítés nélkül és nulla támogató szavazattal akart iskolaigazgató lenni és tanár, diák, szülő, balett-táncos és kőfaragó tiltakozott és tüntetett ellene – persze attól mert oktatási intézmény igazgatója az ember, lehet még fontoskodó köpönyegforgató (Pukli eposzi jelzője lett a »lázadás arca« bullshit, azt pedig tudjuk, hogy az arc a lélek tükre).

Szóval, hajrá, Pukli!

Ennyi.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 130 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tango47
2016. március 04. 09:47
"Puklinál ávós nagypapa,Pokorninál besúgó apuka. " Ha maga szerint ezek egy súlycsoportba tartoznak, akkor komoly problémák vannak az ítélőképességével.
Notfunny
2016. március 04. 09:15
Nem értek mindennel egyet, amit Pukli mond vagy tesz, de abnormálisnak tartom azt a sajtóhadjáratot, amit az állami média indított ellene. Nagyon beteg az a rendszer, amely ilyen vehemenciával harcol egy iskolaigazgató ellen.
Lovag Anatole Hongrois
2016. március 04. 09:09
Idézek."Természetesen senki nem tehet a felmenőiről (az persze annyira eredeti volna, ha végre már nem egy ávós dinasztiából jönne a pillanatnyi szoci hőzöngő)." Tamáska honnan jött. Zsidó család gyökere. Olyan zsidóké akik ma az országunkat uralják.Orbán hogyan is viselkedett vele amikor még egyetemre járt? Már kinevezte a zsidó kölyköt miniszternek. Ha tévedek elnézést. Akkor pont ő ne dumáljon baromságot!
chinasky
2016. március 04. 09:05
tamást nem fogja arcon talpalni pokorny, emiatt a kirohanása miatt?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!