A pénzhajhászás bolygónk tönkretételéhez vezet

2016. március 05. 09:50

A Naprendszer harmadik, ugyanakkor egyetlen élethordozó bolygója, a Föld hovatovább lakhatatlanná válik.

2016. március 05. 09:50
Czakó Gábor
Magyar Idők

„Föl-föllobbannak válságügyi vagy környezetvédelmi viták a szegény országok gyorsuló elnyomorodásáról, a sivatagok terjedéséről, a növekvő vízhiányról, a Csendes-óceán műanyagkontinenseiről, a lények kihalásáról, a bolygó fölmelegedéséről és hasonlókról. Újságolvasó felebarátaink bármikor kiegészíthetik a listát.


Röviden összefoglalva, a baljós jelek mind egy irányba mutatnak: a Naprendszer harmadik, ugyanakkor egyetlen élethordozó bolygója, a Föld hovatovább lakhatatlanná válik. Nem csekély környezetrontást előidézve, bolygónk sóhivatala, az ENSZ, gyakorta tart világkonferenciákat a politikai hatalom gyakorlásától eltiltott köztársasági elnököknek, hogy szedjék végre össze magukat, és tegyenek már valamit.”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 87 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Sulammit
2016. március 05. 16:39
Túlfogyasztás van, de ebben maga is élen jár, Gábor. Remélem elég tapintatos voltam.
Lajos_1
2016. március 05. 15:38
Amíg pénzben mérnek mindent,addig nincs sok remény a változásra. :-(
Valodi
2016. március 05. 13:36
"Ez a hülye hippizmus mit keres a Magyar Időkben?!" - igen! A buggyant ángyánistája! "Erkölcsi dimenziója is van a problémának: ha ezzel kampányoltunk volna, ha erre kértünk volna felhatalmazást, és az emberek erre szavaztak volna, akkor szomorú szívvel ugyan, de elfogadnám. Csakhogy az ígéretek nem erről szóltak, hanem a falu, a családi gazdaság megerősítéséről, a helyi autonómiák helyreállításáról. És szeretném hangsúlyozni: nem a portással állapodtam meg erről, hanem a jelenlegi miniszterelnökkel..." (Ángyán József)
Nemzeti Mutyikos
2016. március 05. 13:21
egy fideszkitartott a penzhajhaszas ellen irt..czakokam nem lesz ebbol bajod a partban? :DD
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!