Követeljük az UBER azonnali betiltását

2016. január 18. 07:48

Követeljük az Uber alkalmazás azonnali kikapcsolását (oldják meg és kész). Követeljük a legális taxisokkal kapcsolatos elvárások normalizálását. Célunk Tarlós István főpolgármesterrel megértetni a jelen állapot tarthatatlanságát.

2016. január 18. 07:48
Taxis demonstráció
Facebook

Kiállunk a törvényben garantált jogainkért és követeljük a jogtalan állapotok azonnali megszüntetését! Követeljük az UBER és a többi illegális személyszállító azonnali betiltását. Követeljük a büntetések azonnali kiszabását az összes említett ,»vállalkozásra,« és azok szereplőire (soförök). Követeljük az Uber alkalmazás azonnali kikapcsolását (oldják meg és kész). Követeljük a legális taxisokkal kapcsolatos elvárások normalizálását. Célunk Tarlós István főpolgármesterrel megértetni a jelen állapot tarthatatlanságát. Célunk országunk vezetőinek a figyelmeztetése ,hogy nem vagyunk bírkák. A helyzet megoldásának kitalálása, módja és kivitelezése nem feladatunk. Az érdekvédőink nem védenek, hanem taposnak rajtunk, a fuvarszervezők is. Nem politikusok vagyunk, hanem taxisok, mi az utcán vagyunk jók, de ott nagyon ! Akik meg létrehozták ezt az egész sz@r helyzetet (Tarlós, közgyűlés, Orbán, Bkk, Metál, Putyin, Obama, Merkel, Netanjahu ..stb..mit érdekel minket, hogy kicsoda ) nagyon gyorsan kezdjenek kapkodni, hogy helyrehozzák ...

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Mr.Falafel
2016. január 18. 19:47
A MÁV mikor sztrájkol az Oszkár miatt?
Mr.Falafel
2016. január 18. 19:42
Úgy látszik, a liberálisok nem tudnak elszakadni a taxisoktól. Amikor egyértelműen semmi oka egy értelmes embernek, hogy a taxisok pártját fogja, a libbantak harcosan kiállnak mellettük. Ezek már csak háttal tudnak ülni a lovon.
barokk
2016. január 18. 18:06
Eléggé egymásnak feszült a két oldal. Mindkét érvelésben van igazság, de legtöbben csak a saját igazukat keresik. (Személy szerint rengeteget megyek taxival és a sofőrök többségéről jó a véleményem, még ha akad is pár tapló. De hol nem?) Ugynakkor, szerintem mindegy, hogy mennyire van igaza a taxisoknak (vagy nincsen). A fejlődéssel nehéz versenyezni. Tegyük fel, hogy a taxisok győznek a "gonosz" UBER felett. És mit kezdenek a következő versenyzővel a "car sharing"-gel. Már jó pár nagy városban működik, hasonló a bubihoz csak ez kis autó. Igaz, car sharing nem használható bármely területen, mert elérhető helyen kell hagyni a következő utas számára. Viszont jönnek a sofőr nélküli autók. Hamarabb, mint a ami taxisok nyugdíjba vonulhatnának. Ezek hívásra házhoz (címre) jönnek. A legtöbb nagy autógyár már készül az autóvásárlási szokások változására. Nagy tanácsadó cégekkel dolgoznak rajta, hogy ők adhassák az autóhasználatot szolgáltatásként az ügyfelelkenek, mert aki az ügyfél szolgáltatás üzletét birtokolja, azé a haszon. Talán abból profitálnak a taxisok a legtöbbet, ha még ma rájönnek, hogy előbb utóbb más megélhetés után kell nézniük. Egy kapcsolódó cikk: http://www.theguardian.com/sustainable-business/driverless-vehicles-future-car-sharing És ez már majdnem 2 éves vizió...
Julismama2
2016. január 18. 18:01
http://444.hu/2016/01/18/fantasztikus-figurak-az-erzsebet-teret-elfoglalo-taxisok :)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!