Titkos orosz pénzek: a Jobbik gazdálkodása évek óta gyanús

2016. január 18. 17:26

Miután az Egyesült Államok titkosszolgálata a Jobbik körüli gyanús orosz pénzmozgásokat vizsgálja, eljött az ideje, hogy kiderüljön, mit kapott a Jobbik Oroszországtól azért, hogy gyengítse az Európai Uniót.

2016. január 18. 17:26
Lukács Zoltán
MSZP

Miután az Egyesült Államok titkosszolgálata a Jobbik körüli gyanús orosz pénzmozgásokat vizsgálja, eljött az ideje, hogy kiderüljön, mit kapott a Jobbik Oroszországtól azért, hogy gyengítse az Európai Uniót és ezzel együtt a NATO-t.

Eljött az idő, hogy mindenki tisztán lássa, miért égették el, illetve dobták ki a Parlament ablakán a Jobbik képviselői az uniós zászlót. Derüljön ki, kapott-e kémfeladatokat, ha igen, milyeneket a Jobbik uniós képviselőjeként Kovács 
»KGBéla« Béla! Továbbá mi az oka annak, hogy Vona Gábor beszédei kísértetiesen hasonlítanak a Kreml közleményeire?

Értjük, hogy a gyanúba keveredett Jobbik most a vizsgálat látszólagos támogatásával igyekszik tisztának tűnni. Ezek azonban csak szavak. A tény az, hogy a Jobbik gazdálkodásában éveken át több szabálytalanságot is talált az Állami Számvevőszék. A Jobbikról ma már politikai szövetségese, a Fidesz is azt állítja, hogy egy 
»kitartott párt« amely mögött »bűnözők állnak«.

Ezért felszólítjuk Vona Gábort és pártját, hogy tételesen számoljanak el azokkal a kiadásaikkal, amelyek mögött most nem látszik semmilyen legálisan igazolható forrás!

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 83 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
2016. január 19. 14:21
..és az MSZMP mi,az semmi????
lajkakutyus
2016. január 19. 12:30
Kaptál engedélyt rögögéshez, sertés?
MZ/X
2016. január 19. 08:42
Én a ballibek körüli gyanús külföldi pénzmozgások vizsgálatáról is szívesen tájékozódnék...
bontottcsirke
2016. január 19. 06:59
Az a jó az emeszpésekben, hogy valóban olyan buták, mint a fényképeken.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!