Általános Zsidó

2016. január 31. 09:41

Hogy az Általános Zsidó ilyen, az nagyon sajnálatos. Az viszont nagyon örvendetes, hogy Nemes Jeles László nem mondott ilyeneket, mert kár lett volna. Kár lett volna, ugyanis a Saul fia átkozottul jó film.

2016. január 31. 09:41
Bayer Zsolt
Bayer Zsolt
Magyar Hírlap

„Alig jelent meg az interjú Nemes Jeles Lászlóval, és éppen csak elélvezett a gyönyörtől a 444.hu, máris történt valami furcsa. Ez: »A Saul fia sajtófőnöke csütörtök este közleményt adott ki. Ebben a rendező rágalomnak minősíti a Jüdische Allgemeine című németországi zsidó lapban neki tulajdonított állításokat.

A Saul fia rendezője és producerei döbbenten értesültek a Jüdische Allgemeine cikkének tartalmáról. „Rágalom minden nekem tulajdonított szó” – nyilatkozta Nemes Jeles László rendező. Az idézett mondatok nem hangzottak el az interjúban, ezért a film producerei azonnal megindítják a német lap ellen a szükséges jogi lépéseket.«

Puff neki!

Ezek szerint az Általános Zsidó úgy gondolta, felhasználja a Saul fia sikerét, és ezen a hullámon lovagolva közzéteszi saját meggyőződését a magyarokról és Magyarországról, mindezt Nemes Jeles László szájába adva.

Hogy az Általános Zsidó ilyen, az nagyon sajnálatos. Az viszont nagyon örvendetes, hogy Nemes Jeles László nem mondott ilyeneket, mert kár lett volna. Kár lett volna, ugyanis a Saul fia átkozottul jó film. De erről majd később. Most csak annak örüljünk, hogy Nemes Jeles László nem azonos az Általános Zsidóval.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 263 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
írmag
2017. március 07. 20:52
Vidéken így látják: Mikor ember a zsidó? — Messzirű; mer ha közerű láccik, aszongyák: hiszen eccsak egy zsidó ! Aztán lehet filmes, újságíró, földműves.
választópolgár
2017. február 19. 13:47
"ugyanis a Saul fia átkozottul jó film." A magyar nyelv megerőszakolása: Ami átkozott, az hogy lehet jó?
nemecsekelek
2016. augusztus 12. 15:36
Ha az Általános Zsidóban általános zsidók írják a cikkeket akkor az Általános Zsidó cikkei jellemzik az általános zsidókat? Ez nem vetne túl fényes jellemvonásokat a zsidóságra.
tango47
2016. június 15. 19:32
Azért mondott már elég cifrákat. Nem értem: azért már lelkesedni kell, ha NEM MOND VALAMIT?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!