Soha nem szólt ilyen hangosan a Baszódjál meg, KDNP!

2015. december 31. 13:22

Tudtam ugyan, hogy nem lesz ma nyitva semmi 12 után, de tegnap felnőtt pásztor voltam egy előszilveszteri gyerekbuliban, majdnem négyig fönt voltam.

2015. december 31. 13:22
Szily László
Szily László
444

Tudtam ugyan, hogy nem lesz ma nyitva semmi 12 után, de tegnap felnőtt pásztor voltam egy előszilveszteri gyerekbuliban, majdnem négyig fönt voltam, így amikor az előbb zombiként kikeltem a Mirike ágyából, a plüssállatok közül, a drága reggeli kávé helyett káromkodtam egy olcsót, mert már elmúlt dél.

(Itt a KDNP-féle törvény, aminek a 3. és 4. paragrafusa a felelős a szilveszteri kicseszésért.)

A bennem fortyogó dühöt egyetlen dolog enyhítheti: ha látom, hogy másoknak is legalább olyan rossz, mint nekem! Ezzel a jelszóval a második dolgom a mikroblogos haverok ellenőrzése volt. Nem kellett csalódnom!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 432 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tintamin
2016. január 03. 03:01
A legvidámabb ebben a vasárnapi boltzárban, hogy a sok szerencsétlen agyhalott fideszes itt ott szív a sorban velem együtt, csak nekem van egy remek nótám is a várakozáshoz, ő meg csak fortyog, hoy "milyen kurvasokan vannak", de eszébe nem jut az idióta pártja:)))
Tintamin
2016. január 03. 02:59
"Meg a semjénzsóóót":)) Kedvenc számom, hogy rohadjon meg az összes álkeresztény, seggnyaló, vérkommunista majom kdnp-s a fideszes maffiózókkal együtt. Ez az újévi kívánságom, köszönöm, Jézuska:)
hátakkor
2016. január 02. 18:19
Szily az a fajta balfasz, aki le is írja, hogy balfasz..
eresgé
2016. január 02. 08:11
Ez a szerencsetlen tenyleg magarol allitott ki bizonyitvanyt. Aki ennyire nem tud elore gondolkodni az tokeletesen agyhalott konzumidiota.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!