Gulyás Gergely nem kenhet náci mocskot Horn Gyula emlékére!

2015. december 13. 23:31

Semmi nem jogosítja fel a fideszes Gulyás Gergelyt, hogy miközben fasiszta eszmékben vájkál, úgy próbálja mindezt elfogadhatónak láttatni, hogy másokra is akar kenni az általa felkavart mocsokból!

2015. december 13. 23:31
Lukács Zoltán
MTI-OS

„Semmi nem jogosítja fel a fideszes Gulyás Gergelyt, hogy miközben fasiszta eszmékben vájkál, úgy próbálja mindezt elfogadhatónak láttatni, hogy másokra is akar kenni az általa felkavart mocsokból!

Gulyás tegnap Hóman Bálint jogellenesen finanszírozott székesfehérvári szobrát védve a következőket mondta: »De ha már mégis belemegyünk ebbe a kérdésbe, akkor nem tudom azt megállni, hogy Horn Gyulánál például senki nem vetette fel ezt a kérdést, mi sem. Szerintem álljunk meg ott, ahol most tartunk.«

Gulyás Gergely párhuzama undorító és hazug. Hóman Bálint részt vett a zsidótörvények előkészítésében és megszavazásában, a nyilas hatalomátvétel után pedig együttműködött Szálasival. Hóman Bálintot emiatt soha nem múló felelősség terheli csaknem egymillió honfitársunk haláláért. Ez alól semmilyen történészi munkásság nem adhat felmentést!

Horn Gyula világszerte elismert államférfi volt, aki a vasfüggöny lebontásával óriási szerepet játszott a hidegháború befejezésében. Gulyás Gergely bármerre elindulhat, a szabadságszerető nemzetek mindenhol elismeréssel beszélnek Horn Gyuláról – ideértve olyan konzervatív politikusokat is, mint Jean-Claude Juncker, az Európai Bizottság elnöke, vagy épp Helmuth Kohl.

Gulyás Gergely nem mosdathat azzal egy náci politikust, hogy megpróbálja bemocskolni Horn Gyula emlékét! Most mi mondjuk: Gulyás Gergely álljon meg ott, ahol most tart!

Lukács Zoltán
az MSZP alelnöke, frakcióvezető-helyettes”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 153 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1120
2015. december 16. 10:42
Hóman Bálint és Horn Gyula összehasonlítása valóban vérlázító! A tudós, meg a pufajkás...
kjkj945
2015. december 14. 21:11
"Horn Gyula mint fasiszta, ez elég bizarrul hangzik" - Kövér szerint a populizmus nem szitokszó |Utolsó módosítás: 2007. 1. 24. 15:14|Közélet 2007 .
Morgen
2015. december 14. 21:03
Több könyvtárnyi irodalom van már az emberi hülyeségről, amit különböző izmusokba csomagoltak, vérrel és könnyel körítve. Valaki megírhatná már az igazat is, akár a múltról, akár a jelenről. A mai ember már semmiben és senkiben sem hisz, tudja, hogy csak önmagára számíthat.
csurcsányi
2015. december 14. 20:45
Lukács!Horn pufajkás múltjával még mindig nem számolt el senki a MSZP-ből csak hablatyolnak róla,a mérleg serpenyőjében, pedig a hazaáruló pufajkás múlt az nehéz teher.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!