Mindegy, a végén úgyis egy oligarcha veszi meg a TV2-t

2015. október 15. 21:25

A saját adóforintjainkból építik ki a hazugság rendszerét, a fejünk fölött, ellenünk. Ez a TV2 megvásárlásának a sztorija, és semmi vicces nincs benne az első mosolyok után.

2015. október 15. 21:25
Jámbor András
Jámbor András
Kettős Mérce

„Röhöghetünk, hogy Simicska faszagyerek, és hogy kibaszott Orbánnal, de ez csak pár percig tartson. Aztán nézzük meg, mi történik valójában az országban. (...)

A saját adóforintjainkból építik ki a hazugság rendszerét, a fejünk fölött, ellenünk. Ez a TV2 megvásárlásának a sztorija, és semmi vicces nincs benne az első mosolyok után. Csak az elnyomás és a korrupció az, amiről a sztori szól.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 44 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Tábor Radosti
2015. december 14. 14:59
Valaki tudja itt az oligarcha szó jelentését? Jámbor úr? Kommentelők? (Vigyázat! Aki nagyot akar fingani az könnyen beszarik.)
Tábor Radosti
2015. december 14. 14:59
TV2 mint nemzeti keresztény polgári konzervatív tv... :)))))
tango47
2015. november 22. 23:10
Elnyomás, szolga sors. Bolsevik szókészlet.
Fer70
2015. november 19. 22:59
"Kedves" Jámbor úr! Mi a probléma? Csak nem az, hogy nem külföldi - a nemzetiséget Rátok bízom, mindig a soros jelölt :-) - ....... oligarcha tulajdonába kerül egy Magyarországon működő, magyar embereknek szóló tévé? Ejnye - bejnye, ezért ne szomorkodj! Ti legalább nem magyar kézben vagytok, ez talán megynyugtatja feldúlt "lelkedet"... :-)
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!