Történelmet írtunk

2015. szeptember 28. 10:25

A felső-ausztriai választási eredménytől messzemenőkig meg vagyok hatódva. A ti HC Strachétok.

2015. szeptember 28. 10:25
Heinz-Christian Strache
Facebook

„Kedves barátok, felhasználók és felső-ausztriai támogatók!

Szívélyes köszönetem minden választónak ehhez a mérhetetlen bizalomhoz és gigantikus bátorításhoz, ami MESSZE túlszárnyalta még az optimista elvárásainkat is. A felső-ausztriai választási eredménytől messzemenőkig meg vagyok hatódva.

Örülök Manfred Haimbucher és csapata sikerének, mert megértették és komolyan vették a Felső-Ausztriában élők gondjait. A választók a belénk vetett bizalmukkal méltányolták ezt. Ezzel kifejezték, hogy nem lehet hosszútávon figyelmen kívül hagyni az osztrákokat és az ő érdekeiket. Illetve hogy át akarják ültetni a gyakorlatba a Szabadságpárt programját, álláspontját, követeléseit. Azt is kiolvasom a választási eredményből, hogy a polgárok fel akarnak hagyni az FPÖ nem éppen demokratikus kirekesztésével. Leszavazták a személyem és pártom elleni agressziót, gyűlöletet és uszítást.

Hatalmas örömmel és komoly alázattal viseltetek a gigantikus választási siker iránt. Nagy felelősséget követel szülőhazánk iránt Ausztria polgárainak felkérése.

Történelmet írtunk. Történelmileg messze ez a legjobb eredménye a felső-ausztriai FPÖ-nek. Először váltunk második erővé, csak egy szempillantásnyira az első ÖVP-től. Több mint 16 százalékos növekedéssel több, mint kétszeresére növeltük támogatottságunkat. A siker Burgenlandtól Stájerországon át tartó útját most Felső-Ausztriában folytattuk.

Ez az eredmény jelentős jelzés Bécs számára. Bécsben most minden lehetséges. Először válhatunk a város legerősebb erejévé. Csak akkor tudjuk levetkőzni magunkról a piros-zöld terhelést és az SPÖ nem demokratikus kirekesztését, ha mi leszünk a legerősebbek.

Együtt meg tudjuk csinálni! Szülőföldünkért, polgárainkért, gyerekeinkért és unokáinkért. Szeretetből, Bécsért! Sok szerencsét! A ti HC Strachétok”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 22 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Monkey4you
2015. szeptember 28. 17:54
Geschichte wird erst nach Wien geschrieben!!! Viel Glück dazu!!!
catalina9
2015. szeptember 28. 16:34
Brávó!
u.cserkész
2015. szeptember 28. 13:06
Na, kedves szoclibek, meg széplelkek. Kellett ez nektek. Meg ami még következik.
Kanóc
2015. szeptember 28. 11:49
Mondjuk úgy szebb lett volna, ha migránsok nélkül is megy. A kedvező szelet nem a matrózok fújják.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!