Kertitörpét minden migránsnak!

2015. szeptember 07. 10:19

Ausztria kérjen bocsánatot Orbán Viktortól és Magyarországtól, és biztosítson minden migránsnak egy kerti törpét, ami emberi jog és a méltó emberi élet alapfeltétele egy olyan országban, ahol a többségnek van kerti törpéje!

2015. szeptember 07. 10:19
Bernard Gui
Tutiblog

„Mármost az osztrák hippik ezzel kiírták magukat az európai kultúrából, nem vévén tudomást az alapvető logika szabályszerűségeiről, amelyen ezen civilizáció (ki tudja, ők lehet, hogy utálják) alapszik: két, egymást kizáró dolgot nem lehet egyszerre, egy helyen megvalósítani. A hatósági intézkedés pediglen kénytelen foganatosítódni, ha a bevándorlók nem méltóztatnak a seggükön ülni, meg nem méltóztatnak regisztrálódni, mer’ ők Németországba akarnak menni Merkel mamához. Ilyenkor bevetődik a hatósági erőszak, jó esetben szelíden, amennyire lehet, mint csillag megy az égen.

Lehet persze időben egymás után alkalmazni az »emberséget« és a hatósági beavatkozást, ez azonban káoszt szül, mint láttuk.

Ausztria messziről szolidarított eddig, ami könnyű, a világ számos táján űzik a műfajt. Hol van vajon azonban most az osztrák kormány, amikor menekültek tömkelege ácsorog a határaik előtt? Elítéljük azt a bizonytalanságot, felkészületlenséget, ahogy az osztrák kormány és a hatóságok állnak a menekültkérdés előtt, amikor minimum heteik lettek volna a felkészülésre! A táborokban nincs elég ágy, víz, élelmiszer, akadozik az orvosi ellátás! A füvezést időlegesen felhagyó hippik indultak a migránsok megsegítésére, az osztrák kormány buszai helyett! (...)

Követeljük továbbá, hogy Ausztria kérjen bocsánatot Orbán Viktortól és Magyarországtól, és biztosítson minden migránsnak egy kerti törpét, ami emberi jog és a méltó emberi élet alapfeltétele egy olyan országban, ahol a többségnek van kerti törpéje!”
az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 18 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kuc-kuc
2015. szeptember 07. 18:02
Guardian: Orbán egy „rohadó rezsim” szörnyű vezetője Keményen nekiment menekültügyben Orbán Viktornak a Guardian vasárnapi vezércikke. A brit napilap szerint az egész kontinensnek fel kell lépnie ez ellen a „rohadó rezsim” ellen. Az Orbán, a borzasztó címmel közölt írásban úgy fogalmaznak, miután éveken keresztül lenézték az európai szolidaritást és demokráciát, Budapest most nehezebbé teszi az életet a kétségbeesett menekültek számára. A rendőrök könnygázzal üldözik a migránsokat a Keleti pályaudvaron, és hagyják őket gyalog útra kelni Ausztria és Németország felé, amely a lap szerint az egész nemzet hírnevét minősíti. Messzebbről jobban látszik!
lebegyew
2015. szeptember 07. 12:16
Ez a menekültmentő konvoj maga is csak törpe kisebbség Ausztriában, talán Bécsben és a nagyvárosokban van néhány tízezer ilyen hippi. Dolgoztam náluk és talán még a németeknél is távolságtartóbbak az idegenekkel. A hétvégi akció csak a "reklám helye" volt...
péterx
2015. szeptember 07. 12:01
A lényeg Orbán meglátásai igazolódnak , s ezt előre lehetett látni .
tevevanegypupu
2015. szeptember 07. 11:03
Továbbá keringőzni, és esetleg talán egy apfelstrudelt is adhatnának nekik..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!