Vesszen az ilyen kormány!

2015. július 20. 11:08

Hogy miért nincsenek megfelelő számban szociális bérlakások? Mert kiosztják a fideszes vezetőknek, akik nemhogy szociális alapon rászorultak lennének, de töredék áron meg is vehetik azokat.

2015. július 20. 11:08
Juhász Péter
Facebook

Hogy miért nincsenek megfelelő számban szociális bérlakások?
Mert kiosztják a fideszes vezetőknek, akik nemhogy szociális alapon rászorultak lennének, de töredék áron meg is vehetik azokat.

A belvárosi önkormányzat szociális bérlakások kialakítására kért engedélyt, és arra is kapta meg. Ehelyett a volt polgármester családjának, a vagyonkezelő vezérigazgatójának és igazgatósági tagjának és a helyi Fidesz iroda vezetőjének lett biztosítva a lakhatása a rászorulók helyett.

Mit érdemel az a bűnös, aki hatalmával visszaélve átveri a szegényeket, és a saját embereinek osztja ki a kerület vagyonát?
Rogán a Fidesz parlamenti frakciójának vezetője. Ő mutatja a példát a többieknek.
Orbánnak pedig ehhez nincs egy szava sem. Szerinte ez rendben van.

Vesszen az ilyen kormány.
Oszd meg, ha te is várod már az elszámoltatásukat!

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 101 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
tas0125
2015. július 21. 01:29
J. Peti! Átnéztem ezt a kilencven valahány kommentet. Peti te olyan mély utálattal bírsz. Minden ambíciód ellenére Te egy új pályába kell kezdened. Megsúgom, a választókat meg kell nyerni, neked ez q..ra nem megy.
cutcopy
2015. július 21. 00:59
Hehe, betépett Juhász látomása szerint a fideszes vezetők szociális bérlakásokban laknak..
Zsolt75
2015. július 20. 21:42
Amennyi pénzt elszívtál, már lehetne lakásod.
Tintamin
2015. július 20. 21:07
Álljon már ki ide az az ember, aki tényleg kiáll emellett a fideszes tolvajbanda mellett. De komolyan. Hogy védi ezeket? "Nem baj az, hogy sokat lopnak, de legalább csökken a rezsi meg nézd csak, Béci, micsoda szép stadionok épülnek, meg a térkő is deklassz." Az oktatás meg a lecsóba, mert annyit lopnak, hogy arra már nem jut. Okádni lehet ezektől, és van olyan elmeháborodott, akinek ez bejön? Akkor már a szocik tolvajlása is tetszett neki? Mert különbség csak a mértékben van, meg hogy a fidesz a trambulinról hugyozik a medencébe, azért a szocik próbáltak sunnyogni..
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!