„Frusztrált férfigyűlölők a nevemben ne beszéljenek!” – lázadnak a nők a feminista agymosás ellen

2015. július 30. 09:21

A Women Against Feminism kifejezetten az erőszakos feminizmus ellen létrejött mozgalom. Ezek a szimpatikus lányok és nők nem kérnek a kikényszerített privilégiumokból és a férfiak megbélyegzéséből.

2015. július 30. 09:21
Első Kézből
Nyugati Fény

„A Women Against Feminism kifejezetten az erőszakos feminizmus ellen létrejött mozgalom, amelynek a Facebookon már több mint 31.000 követője van. Ezek a szimpatikus lányok és nők szerte a világban büszkén vállalják, hogy nem kérnek a kikényszerített privilégiumokból, a gondolatrendőrségből, a cenzúrázott beszédből, és a férfiak megbélyegzéséből.

Bár a Women Against Feminism hónapok óta dinamikusan terjed, a hazai sajtó mindeddig nem számolt be róla. A feminizmus-ellenes lányok és nők megszívlelendő üzenetei ezért magyar nyelvterületen, magyarra fordítva először a Nyugati Fényen olvashatók. (...)

»Anti-feminista vagyok
Mert a feministák egy képmutató gyűlöletcsoport, amelyik nem ismeri el a férfiak sérelmeit. Valódi egyenlőséget akarok, nem pedig kiváltságokat.« (...)

»Nem kérek a feminizmusból, mert szeretem a férfiakat!« 

»Nem kérek a modern feminizmusból, mert ha az Isten azt akarta volna, hogy a nők olyanok legyenek, mint a férfiak, akkor kizárólag férfiakat teremtett volna! De KÜLÖNBÖZŐNEK vagyunk teremtve.«

»Nem kérek a feminizmusból, mert elég erős vagyok hozzá, hogy bevalljam: néha igenis szükségem van férfiak segítségére.«” 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
szuverén
2015. július 31. 06:08
-A feministák minősítik a férfiakat erőszakosnak. Ezek szerint bedőlt nekik. Feministák nemcsak erőszakosak, hanem zsarnokok.
tango47
2015. július 30. 19:22
Ezek a hölgyek talán nem jelentik fel zaklatásért azt a férfit, aki előre engedi őket egy ajtón.
Mich
2015. július 30. 13:29
"Lázadnak a nők a feminista agymosás ellen" Igen, ezt jól teszik, de ahol az állam államvallássá teszi a feminizmust, ott nincs esélyük...
egysegelem
2015. július 30. 12:33
Nehez a hozzam hasonlo mersekelt, kiegyensulyozott gondolkodoknak, hogy egyszerre kell harcolni a felreertelmezett tulkapasok ellen, ameleyek bizony elofordulnak, barmily nemes cel is vezesse, es a soviniszta gyulolkodo vak kommondoros jobbermajmok ellen mint a mandiner kommentelok ~99%a, hogy kicsit jobba tegyuk a vilagot. Nagyon szimpatikus a hitvallasuk: "We're judging feminism by its actions, not by dictionary definitions Not an MRA page, sorry." Mi a feminiszmust a tettei alapjan iteljuk meg, nem a szotari deficnicio alapjan, ez nem egy ferfijogi oldal, bocs. Helyes.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!