Így gondozd a feministádat!

2015. július 19. 11:15

A feminista nehezen szelídíthető faj, szelídítésében pedig a fő nehézséget túlérzékenysége okozza.

2015. július 19. 11:15
Bernard Gui
Tutiblog

„A feminista nehezen szelídíthető faj, szelídítésében pedig a fő nehézséget túlérzékenysége okozza. Ezért azt tudjuk javasolni, hogy az érzékenyítő tréningek dobozán feltüntetett minimális adagnál többet ne adjunk be neki, mert nem csak túlérzékeny lesz, hanem elsárkányosodik és akaratos diktátor válik belőle. Például mindenkit beperel, aki nem ért vele egyet, s ha olyan idióta helyen teszi ezt, mint Kanada, még igazat is fognak adni neki. De mi most megmondjuk, hogyan gondozd a feministádat, hogy aranyos, tutujgatható kiscsibe maradjon. Be kell vetni a hagyományos nevelési módszereket, és az óvodai őszinte társalgás cseleit.

Történt, hogy két feminista beperelt egy férfit 2012-ben, mondván, az illető megfenyegette őket. Most épp a férfit lecsukják hat hónapra, mivel nem értett egyet a feministákkal, ezért pedig böri jár a fejlett Kanadában.(...)

Na de mi a tanulság? A feministát karban kell tartani. A kanadaiakat is. Ha otthonról nem megy, távolról, helpdeskes követéssel. Ha a kanadaiaknak nincs joga kritizálni a feministáikat, akkor meg kell tennünk nekünk helyettük.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Silent Bobi
2015. július 19. 23:03
Igazából nagyon primitiven működik a ballib-bolsi bomlasztás. Ki kell találni egy álproblémát - mondjuk a kismellű nőket ráuszitani a nagymellűekre, mert kirekesztik őket a férfiak érdeklődéséből, Aztán nyomatni naponta több szereplővel, hogy a kismellű nők el vannak nyomva, logókat, zászlókat kitalálni nekik és megcélozni az Alkotmánybiróságot, hogy mondja ki: a kismellű nőknek is pont ugyanannyi joguk van izélni, mint a nagymellűeknek. Aki pedig diszkriminálja őket, azt bebaszni a börtönbe. Vagy bármi mást.
Sárközi Miskulancia
2015. július 19. 14:57
Rossz a megadott link. Itt van: http://tutiblog.com/igy-gondozd-a-feministadat/
yanoo
2015. július 19. 14:10
A feminista az, aki nincs jól megdugva.
Mich
2015. július 19. 14:09
"A feministát karban kell tartani." Igen, ez igaz. A baj ott kezdődik, hogy a feminista bármikor az Alfahímhez (=az "Állam", aki a monarchizmus, a kommunizmus és a nácizmus után a feminizmus fő letéteményesévé vált) tud fordulni "segítségért" - és akkor egy privát hím minden ügyeskedése kevésnek bizonyul...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!