A szerb határra emelt szögesdrót és az izraeli fal

2015. június 17. 14:01

Tessék mondani, a szerb határra emelt szögesdrót, mennyiben fog különbözni a palesztinokat gettóba záró izraeli faltól?

2015. június 17. 14:01
Schiffer András
Schiffer András
Facebook

Tessék mondani, a szerb határra emelt szögesdrót, mennyiben fog különbözni a palesztinokat gettóba záró izraeli faltól?

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 268 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
duzur
2015. június 18. 18:32
Most bizony nagyon nem értek egyet Schifferrel. Ezúttal almát hasonlít körtéhez. Az izraeli fal célja kizárolag, a palesztin terrortámadások ellen épült fel. Ugy tudom, hogy nagyjából el is érte ezt a célját. A magyar fal a szerb határnál, inkább hasonlítható ahhoz a falhoz amit az USA épített a mexikói határnál. (És habár Mexikóban nem tombol hivatalos háború, ott se sokat ér az emberi élet.)Mindkét fal, az illegális bevándorlókat hivatott távoltartani. Hogy ezek a falak mennyire alkalmas megoldások az adott helyzetekre, az egy nehéz kérdés.
csombor
2015. június 18. 12:34
A puding próbája, most élj pár évet Gázában.
berzsian56
2015. június 18. 09:24
Nem a határátkelőket zárják, le hanem az illegális útvonalakat. Ezt eddig érted Schifi? Nagyon nem mindegy, hogy valaki az ajtón át lép be a lakásomba, vagy hivatlanúl az ablakon. Mindössze ennyi a különbség. Az egyik szívesen látott vendég, a másik hívatlan látogató. Kéretlenűl beszállássolja magát a nagyszobába, felzabálja amit a hűtőben talál,és némi készpénzzel kisétál a másik ablakon. Ez nem valami hagymázas elképzelés, hanem a jövő. Ezért kell még időben tenni valamit.
atila68
2015. június 18. 07:20
Bandi! Eddig próbáltalak menteni az ismerőseim előtt ha szóba kerültél. Itt a vége.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!