Ez nem bevándorlás – népvándorlás

2015. június 18. 10:22

Ezt a népvándorlást az állítólag felvilágosult és demokratikus nyugati civilizáció indította a bosszú hevében. Most éppen az Európai Unióra hull vissza a bosszú hamuja, de az USA nem gondolhatja komolyan, hogy rájuk nem lesz hatással.

2015. június 18. 10:22
Ábel Attila
Csepel.info

„Nevén kellene nevezni a dolgokat. Ami most zajlik, nem bevándorlás. Ötvenmillió ember keres magának új hazát. Többségük célja Európa. Közöttük egy-egy nemzetből is több millióan vannak, de a muszlim vallás és kultúra egyértelműen meghatározó. Ami most történik, az népvándorlás. Amikor pedig a történelemben népvándorlás indult, akkor a felkészületlen, gyenge országok, birodalmak mind elbuktak az idegen nyelvű, idegen vallású népek nyomása alatt.

Ami most történik, 14 éve kezdődött. 2001-ben közel háromezer embert gyilkoltak meg egy mindannyiunkat sokkoló terrortámadásban az Egyesült Államokban. Az USA bosszút esküdött. De a bosszú nem a terrortámadás elkövetői ellen, hanem országok ellen irányult. Lerohanták Afganisztánt és Irakot. Szétbombázták, szétlőtték az ipart, a gazdaságot, a hidakat, utakat, vasútállomásokat, kikötőket, iskolákat, egyetemeket, óvodákat: gyakorlatilag elpusztították a teljes infrastruktúrát. Még büszkék is voltak rá, hogy a »középkorba bombázták vissza« őket. Az agresszióval nem csak emberek ezreit ölték meg, emberek százezreit késztették menekülésre, de polgárháborút is kirobbantottak, amiből megszületett az Iszlám Állam. Mostanra 150 ezer emberre teszik csak az iraki agresszió áldozatainak számát.

A történet legcinikusabb része, hogy azok, akik elfogták és háborús meg emberiség-ellenes bűnök miatt felakasztották az iraki diktátort, sokkal több ember halálát okozták, mint a diktátor. A polgárháború miatt Irakban ma sokkal kisebb az emberek személyi szabadsága, több embert kínoznak meg politikai nézeteik miatt, és összehasonlíthatatlanul rosszabbul élnek, mint Szaddam idején. És közben hiába lett történelmi tény, hogy az iraki háború indítóoka, a vegyi fegyverek gyártása hamisítvány volt – vagyis pont úgy rohanták le Irakot, ahogy Hitler Lengyelországot -, az USA és szövetségesei között egyetlen háborús bűnöst sem neveztek meg vagy ítéltek el!

Tíz évvel a 9/11 után végigsöpört az “arab tavasz” az észak-afrikai és a közel-keleti országokon. Az összes olyan diktátort és államelnököt megbuktatták, akik évtizedek óta a nyugati országok, de leginkább az Egyesült Államok begyében voltak. Csakhogy a forradalmak irányíthatatlanok, a káosz és a gazdasági összeomlás pedig mindig a szélsőségeseknek jó. Nem állítom, hogy az USA volt az arab tavasz kirobbantója, de több országban benne volt a kezük. Az is tény, hogy az arab tavasz óta valamennyi érintett országban rosszabb a gazdasági és a politikai helyzet, mint előtte volt. Mindez óriási lökést adott az Iszlám Állam terjeszkedésének.

Ha mindent összeteszünk, biztosan összejött már a 300 ezer áldozat. Ez a százszorosa 9/11-nek. Ha azt is hozzátesszük, hogy 50 millió ember lett hontalan, és keres magának új hazát, talán bőven elég volt a bosszúból. Az Egyesült Államoknak most már el kellene kezdeni rendbe tenni azt, amit a bosszú hevében elrontott. 14 év telt el, le kellene állni. És most már csak egyetlen eszköz van a népvándorlás leállítására: ez Közel-Kelet és Észak-Afrika országainak stabilizálása. Ez többe kerül, mint a háború. Éppen ezért most nem azon kellene dolgozni, hogy nehézfegyverek legyenek az orosz határ közelében, hogy a szintén amerikai segítséggel elmélyült orosz-ukrán ellentétet tovább mélyítsék.

Amikor a történelemben népvándorlás indult, akkor a felkészületlen, gyenge országok, birodalmak mind elbuktak az idegen nyelvű, idegen vallású népek nyomása alatt. Ezt a népvándorlást az állítólag felvilágosult és demokratikus nyugati civilizáció indította a bosszú hevében. Most éppen az Európai Unióra hull vissza a bosszú hamuja, de az USA nem gondolhatja komolyan, hogy rájuk nem lesz hatással. Úgyhogy gondolkozni és cselekedni kell minél gyorsabban, mert Törökország, Bulgária, Spanyolország, Olaszország, Magyarország csak falakat tud emelni, amik csak ideig-óráig lesznek elegek.

Ábel Attila”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 24 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
lynx
2015. június 18. 17:10
Egyet értek a cikkel, ez a helyzet. Kiegészítésül még annyit, hogy az ENSZ előre jelzése szerint 2100-ra a Föld népessége valahol 9 és 13,2 milliárd között lesz. Afrikában várhatóan a jelenlegi 1 milliárd helyett, mintegy 4 milliárd ember él majd. 1 millárd helyett 4 milliárd. Nem lesz mit egyenek, háborúskodni fognak, menekülni fognak. Ha a plusz 3 milliárdnak csak a 10%-a indul meg Európa felé - joggal, hogy életben maradjon - az is 300 millió ember. Az 500 milliós Európai Unió lakossága 800 milliós lehet ha befogadja őket. Tudom, mindez csak feltételezés, csak az a bajom, hogy a szele már fújdogál. Jön Mad Max világa?
csuka
2015. június 18. 16:31
A menekült probléma forrása az Izrael nevű, apartheid, terrorista állam: http://alfahir.hu/szaudi_izraeli_egyuttmukodes_2_a_nagy_beismeres
1234
2015. június 18. 14:39
Most nem szabad megint hülyéknek lennünk magyaroknak. Csakis, csak egyedül saját magunkra kell gondolnunk, mint ahogy mindenki más teszi. Az idióta liberálnáci magyargyűlölőket, akik semmi mást nem akarnak csak minden áron a magyarok vsztét ignorálni kell. A lényeg, hogy mi túléljük rendben a III. világbomlást, mindenki felfordulhat, megdögölhet. A többiek is ezt teszik, csak már régen etnikailag kitisztították az országaikat. ha pedig kényelemből beengedték a wécépucolókt és utcaseprőket az az ő bajuk!
hátakkor
2015. június 18. 11:41
Amíg a fehér jenkiket "good guy-bad guy" szintű hollywoodi hülye filmekkel etetik és a híradóik is kb. binárisak, addig nem sok esélye van, hogy a fehér szorgos jenkik egyáltalán tömegesen felismerjék mekkora seprést kéne végezni a State Department tág környékén. Utazni max a szomszédos államig jutnak el. A senki által meg nem választott és semmilyen felelőséggel nem rendelkező tanácsadók siherehadát nem látják, nem tudnak róla. Irakról ment a vetítés az ENSZben, hogy szállítják a hasadóanyagokat A raktárból B raktárba, műholdas komoly képeket vetítettek, aztán amikor bementek egy atommagot nem találtak.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!