Úton

2015. április 23. 07:21

Lehet, most már kellene szólni a kedves vezetőnek, hogy nincs választási kampány.

2015. április 23. 07:21
Sebes György
Sebes György
Népszava

„Lehet, most már kellene szólni a kedves vezetőnek, hogy nincs választási kampány. Momentán időközi választás sem fenyegeti a Fideszt, ahol újabb vereséget szenvedhetne. S talán azt is meg lehetne említeni neki, hogy állandó harcra sincs szükség. Fölösleges ellenségeket keresni (és gyártani) egy olyan pályán, ahol - bármilyen szomorú - pillanatnyilag egyedül játszhat a csapatával. Most beköszönthetne a nyugalom, a kormány kormányozhatna, vezetője pedig megpihenhetne egy kicsit, talán országépítő terveket is kovácsolhatnának.

Ehelyett Orbán Viktor folyamatosan úton van. Az még önmagában nem lenne baj, hogy az ország legkülönbözőbb pontjain bukkan fel, hiszen a jó király - ha nem is álruhában, de - mindig tartja a kapcsolatot az ő népével, hátha javíthat a megítélésén. Csakhogy ezeken a látogatásokon állandóan ígér is. Százmilliárdos beruházásokat, meg olyasmiket, amiknek a megvalósítása erősen kétséges. Miskolcon négy éven belül nélkülözhetetlen autópálya építésével kecsegtetett, előtte Sopronban egy olyan autóúttal, amihez át kell fúrni a város egyik dombját is. Az időközi választások előtt Veszprémben és Tapolcán is nagyszabású fejlesztést helyezett kilátásba, de mivel a fideszes jelölt egyik helyen sem győzött, egyáltalán nem biztos, hogy lesz belőlük valami.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 41 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
kjkj945
2015. április 23. 15:30
seb essss! " nincs választási kampány. " Már hogyne lenne!! Készülés 2018-ra. Csak a ballibek nem fognak össze. Nekik ráér 2018 januárjában.
balbako_
2015. április 23. 15:07
Akit idegesít a Fidesz az ilyen faszik megnyilvánulásai, mint ez a Népszaga csausz, azonnal Orbánhoz kergetik a hezitálókat.
Vadjoe
2015. április 23. 12:07
Én csak azt mondom, Sebes elvtárs, hogy a nemzetközi helyzet egyre fokozódik! Ezt sosem szabad elfelejteni!
Brigadéros
2015. április 23. 11:27
igaz az, hogy a kivéhedt ballibbant olvasó közönségnek nedvesedik a nadrágja, ha "kedves vezetőznek" nekik?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!