Édes-drága arany bogaraim!

2015. április 21. 16:51

Mondjátok már el nekünk lécci azzal a pici kis szátokkal, hogy hányszor emeltetek szót a világ bármely pontján tartott előadásotok végén miértünk, jóakaratú magyarokért?

2015. április 21. 16:51
Deutsch Tamás
Deutsch Tamás
Facebook

„Édes-drága arany bogaraim, ti mindahányan abban a fene nagy, az európaiság és a demokrácia iránti aggodalommal teli Burgtheaterben.

Mondjátok már el nekünk lécci azzal a pici kis szátokkal, hogy hányszor emeltetek szót a világ bármely pontján tartott előadásotok végén miértünk, jóakaratú magyarokért, amikor mi bizony évtizedekig a velejéig rohadt kommunizmusban szívtunk, a mai magyar »demokratikus ellenzék« hátországát adó haladó értelmiségnek a Kádár-rendszer működtetésében való lelkes és aktív közreműködése közepette, kibaszott messze az európaiságtól, meg a demokráciától, ti pedig – jobb dolgotok nem lévén – rettenetesen önmegvalósítottatok a Mariahilfer Straße tövében?

Európaice, meg demokratice azt javaslom, szórakozzatok a sajátotokkal!

Full európai és demokratikus üdvözlettel:

dajcstomi”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 80 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
catalina9
2015. április 22. 13:31
Pelso 2015. április 21. 18:15 pontosan milyen nemzeti vagyont és a nemzeti érdeket árulnak ma a liberálisok?" Ma? Amit tudnak, szerencsére nem sokat tudnak, de rendesen sírnak a Tescoért, Simor fizetéséért, rajonganak Goodfriend elvtársért,konkrétabban: "...Tőkés Rudolf az este folyamán nem kímélte Konrád Györgyöt és mindazokat sem, akik kiviszik Magyarországról az itthoni vitákat, s a New York Times hasábjain végzik „kútmérgező” tevékenységüket. „Ezek a megélhetésiek, akiknek a pénze egyetlen forrásból jön: Soros úrtól. Ha valaki kútmérgezésben utazik, amint ők, az nekem ne magyarázzon fair play-ről. A New York Times olvasói között nincsenek szavazók, akik leválthatnák Orbán Viktort, s megvalósíthatnák az áhított szakértői kormányt!” Kim Lane Scheppelére is jutott néhány gondolat. „Ott van ez a némber, a Princetonon csövezik, s hiába volt itt a CEU-n, fogalma nincs Magyarországról. Még magyarul sem tud. A Nobel-díjas Krugman professzor farvizén publikál és mocskolódik” – dohogott Tőkés..."
A helység galagonya
2015. április 22. 11:51
Menzeszed van Tompika, hogy ilyen érzékeny lettél?
BőröndÖdön
2015. április 22. 08:32
Fürtomi,tudom,téged ezért tart a gazdi....
egyetmondok
2015. április 21. 22:20
Az tuti,hogy voltak bőven sajnos magyarok,akik szívtak,nem is kicsit,de hogy Ti Képviselő Úr,ott Fidesz csúcsain,hogy Ti mit szívtatok,az azért jó kérdés...
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!