Puszilom a Mandiner fideszes kommentelőit

2015. április 07. 09:42

Ilan Mor, Izrael Állam magyarországi nagykövete hívott meg pár napja a nagykövetségre; megtisztelő, hogy kíváncsi a véleményemre, egyúttal innen is puszilom a mandiner fideszes kommentelőit.

2015. április 07. 09:42
Ceglédi Zoltán
Facebook

„Ilan Mor, Izrael Állam magyarországi nagykövete hívott meg pár napja a nagykövetségre; megtisztelő, hogy kíváncsi a véleményemre, egyúttal innen is puszilom a mandiner fideszes kommentelőit – remélem, most, hogy minden feltételezésük fényesen bebizonyosodott, legalább két vagonnal előrébb soroltak.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 396 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
marós
2015. április 08. 06:36
Eza firkász megbolondult.
Brigadéros
2015. április 07. 21:53
Ez a fideszes kommentelők két vagonnal előrébb sorolják böffenet undorítóan provokatív! Ez a f@szi nyilván nagyon jópofának tartja ezt a mondatát, de legalább akkorát rúgott alaptalanul az olvasók egy részébe, mint egy egykori meghatározó közéleti alak, aki azt találta mondani, hogy nélkülük csak a bő gatya és a fütyülős barack maradna... Ez a viselkedés nem különb annál a göthös rossz fogú kocsmai kötekedőénél, aki kötekedve provokálja a békésen iddogálókat, mert tudja, hogy a sarokban ugrásra készen állnak a nehéz fiúk, hogy verekedjenek egy jót...
Burmin
2015. április 07. 21:42
Kár hogy engem az orosz nagykövet úr nem keres, lenne mit mondanom...
Qsza
2015. április 07. 20:24
Tudod Zoltán, téged azért szemléznek itt, amiért a Nefürggyéle-Jenőt máshol: mert te is csak egy bohóc vagy. Hiába mész bármilyen külföldi követségre, hivatkozol fennkölt eszmékre, bármennyire is "véleményformáló" "értelmiséginek" szeretnéd láttatni magad - ez utóbbiak közül pont így, mint fent írod ki magad. A kenderkócot és a krumpliorrot magad választottad, és látom, büszkén is viseled. Ha te engem lenyilasozol, az olyan, mint amikor Pistike a fenekét mutogatja az óvónéninek. Betudjuk a zilált szociális és családi háttérnek és nem vesszük komolyan.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!