4,9

2015. március 23. 21:56

Most 4,9 tizeden állok, valahol tényleg e körül mozog az elégedettségi szintem. Lehet, hogy mégis Finnországban vagy Svédországban kellene élnem?

2015. március 23. 21:56
Somfai Péter
Népszava

„Olvasom a hírt, miszerint az Eurostat huszonnyolc országban kérdezte meg a felnőtteket, mennyire elégedettek az életkörülményeikkel. Az európai átlag nyolc körül van, de abból ilyen-olyan címen le kell vonni az elégedetlenségi faktorokat. (...)

Szóval 6 pontnál többet – sajnos – nem adhatok magamnak. Sőt! Ha figyelembe kell vennem az egészségügyi állapotomat is, akkor legalább egy fél pontot máris le kell vonnom. Egyre több időt kell várakozással töltenem az orvosi rendelők előtt, amikor pedig a receptekkel átmegyek a gyógyszertárba, az elégedettségi mutatóm – látva az árakat – újabb négy tizeddel csökken. Ma reggel bekapcsoltam a rádiót, meghallgattam a híreket, aztán belenéztem az újságokba is, ahonnan a nyakamba ömlött az a sok-sok ellenségeskedés, ármánykodás, ami a politikai ellenfelek között folyik és ami naponta mérgezi az életemet. Azonnal levontam még három tizedet.

Most 4,9 tizeden állok, valahol tényleg e körül mozog az elégedettségi szintem. Lehet, hogy mégis Finnországban vagy Svédországban kellene élnem?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 28 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
qccqccqcc
2015. március 24. 13:12
Burkina Fasóban kellene élned baszd meg.
Morgen
2015. március 24. 12:41
Ahol karod! Senkinek sem fogsz hiányozni!
puszika
2015. március 24. 11:48
Mi tart vissza Somfai?????? A túlnyomó többség nagyon örülne!!!!!
kitiltott
2015. március 24. 11:38
bár mennétek el minden vihetitek magatokkal az összes balos faszt is meg a hazaárulókat
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!