Szomorú vasárnap

2015. március 26. 11:46

Ahogy az elmúlt hónapokban, úgy a múlt hétvégén sem tudtam rájönni arra, kinek jó ez az egész – leszámítva a kormányközeli, „kiskapus" üzletláncokat.

2015. március 26. 11:46
Pomaranski Luca
Kisalföld

„Minden médium helyzetjelentéssel indított: helyszíni beszámoló kongó plázákból és nyilatkozatok elégedetlenkedő vásárlóktól, akik tömegnyomorban töltötték a szombatot, lévén, ez az egyetlen hétvégi nap, amikor elintézhették a bevásárlást... Kíváncsi vagyok, a templomok, színházak és játszóterek forgalma mennyivel ugrott vagy ugrik meg a vasárnapi zárva tartás hatására, de kicsit még mindig nehezményezem, hogy a törvényhozók teljesen hülyének néznek – persze nem csak engem –, amikor azt hiszik, bárki azért kezd el a családjával társasjátékozni és kirándulni, mert éppen zárva van a pláza. Amellett pedig, hogy eleve lázadozom az ellen, hogy »mert csak« alapon mondja meg nekem bárki, mikor szabad megvennem a gyereknek a havi adag pelenkát, nem tudok szabadulni attól a balgyanútól sem, hogy mégsem teljesen egészséges, hogy pártunk és kormányunk erőszakkal kívánja a saját irányítása alá vonni a piac (máshol egyébként maguktól is remekül működő) törvényeit.

Ahogy az elmúlt hónapokban, úgy a múlt hétvégén sem tudtam rájönni arra, kinek jó ez az egész – leszámítva a kormányközeli, »kiskapus« üzletláncokat (és ezzel persze meg is van a válasz...). Csak remélni tudom, hogy ha az érintett politikusok nem is, de legalább az édesanyjuk (akiket valószínűleg sokan és sűrűn emlegetnek mostanában) a saját bőrükön tapasztalják, milyen érzés hétről hétre szívni egy demagóg intézkedés miatt.

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 52 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
pollip
2015. március 27. 12:12
Kedves cikkíró, neked is jól jönne ez a szabadnap, biztosan fel tudnád használni értelmesen és jővőbe mutatóan:-))) sok sikert hozzá:-))))
Lolka-Bolka
2015. március 27. 07:18
te luca egy kis huncut vagy legalabb is a mosolyod , amugy nincs senki aki jol lekezeljen teged , talan ha megkapnad a napi betevodet akkor nem irnal ilyen baromsagokat . szerintem ha nincs mas akkor vegyel e jo kis silikon dildot ( de ne a poroltot vegyed meg az XXL uzletbe , mert az nem adjak el)
puszika
2015. március 26. 20:35
Csak gondolkozni kellene , kisasszony! De arra meg képtelen!! Redőny!!!!!!
Brigadéros
2015. március 26. 20:35
Nekem sem sikerült rájönnöm, mire jó ez?!...Pedig én fideszes szavazó vagyok... Annak sem örülök, hogy ilyen stílusban lenyomjátok a nektek nem tetsző véleményt!... Ezt meghagyhatnánk a libbantaknak, meg a jobbikosoknak...:(
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!