Kisebb katasztrófa a Mezzo kivétele a kábelcsomagból

2015. március 17. 10:33

Elegem van a barbarizmusból, s abból, hogy most már nemcsak kormányzati szinten döntenek rólunk a fejünk felett.

2015. március 17. 10:33
Heller Ágnes
Facebook

„Kedves barátaim!

a legnagyobb megrökönyödéssel vettem észre,hogy annak a háznak a kábel szolgáltatója,melyben lakom,nevezett Hello HD, bárki megkérdezése nélkül egyik napról a másikra kivette a csomagból a Mezzo csatornát és egy nézhetetlen,hallgathatatlan műsorral helyettesítette.A Mezzo az egyetlen komoly zenei /jazz/ tánc csatorna az egész kínálatban,egy csatorna,melyet az értelmiség lelkesen és rendszeresen néz.Én az ATV-n kívül kizárólag a Mezzo műsoraiért nyitom ki a készüléket.Számomra a kábeltársaságnak ez a döntése kisebb katasztrófávcal felér.

Valamikor,évekkel ezelőtt,a UPC ugyanezt tette.Akkor,ha jól emlékszem Váradi Juli kezdeményezésére,aláírás gyűjtés indult és a szolgáltató ennek hatására visszaállította a Mezzo csatornát.Sajnos,ebben a házban nincs bekötve a UPC,így nem tudok kábeltársaságot váltani.

Kérlek Benneteket,segítsetek,hogy ez most is megtörténjék. Elegem van a barbarizmusból s abból,hogy most már nemcsak kormányzati szinten döntenek rólunk a fejünk felett.

előre köszönöm a támogatást”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 164 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Ellensúly
2015. április 15. 16:13
A gonosz világnáci összeesküvés műve ez is. Amúgy meg novanvozsát.
kamasuka
2015. március 22. 13:50
Akkor ez már lassan ok egy öngyilkosságra, vagy elköltözésre. :)
Nannyó
2015. március 21. 08:17
Ági néninek igaza van! Nyavalyás önkényeskedő minden szolgáltató! Én is így jártam a Mezzo csatornával, nekem is kivette a szolgáltató a csomagból. A fene essen beléjük... :((
Antigoné
2015. március 21. 08:14
Jézusom! Kiderült, hogy legalább egy ponton kénytelen vagyok egy gyékényen árulni Heller nénivel. A komolyzene nekem is szívem csücske. Mi lesz most?
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!