Nem ezzel a műsorral fog kormányt buktatni az RTL

2015. február 03. 09:31

A Magyarul Balóval első adása egyszerűen nem döntötte el, hogy kinek is akar szólni.

2015. február 03. 09:31
Szabó Zoltán
comment:com

A Magyarul Balóval első adása egyszerűen nem döntötte el, hogy kinek is akar szólni: ha azoknak akik éppen átkapcsoltak az Éjjel-nappal Budapestről, akkor többet kéne magyaráznia, és jobban kéne vezetnie a témák közt a nézőket. Ha pedig azokat akarja meggyőzni, akik már évek óta csak az interneten olvasnak politikai elemzéseket, akkor kicsit mélyebbre kéne mennie, és bátrabban kéne visszakérdeznie.

Persze ez csak az első adás volt, és ebből is látszott egy-egy jobban sikerült kérdés után, hogy Baló György némi finomhangolás után újból képes lesz jó közéleti műsort készíteni. Már persze ha lesz ideje, és közben nem állapodik meg a kormány az RTL tulajdonosaival a reklámadó eltörléséről, mert akkor megint csak kétfejű kecskék és frontális ütközések lesznek a tévében.

 

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 45 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
rosettastone
2015. szeptember 13. 12:04
A "kormányt váltani"bár píszíbb lenne mint a "buktatni", de hát kire és egyátalán minek?
koronaszepe
2015. február 06. 17:12
Jó volt ez már elsőre is. Baló okosan, pörgősen, közérthetően tolja. Hajrá!
oskar
2015. február 06. 15:34
Egy demokráciában a "kormánybuktató" műsor nem kívánatos. Arra célra ott vannak a pártok, programjaikkal. Nem csalódnék Baló Györgyben ha műsora mindenkihez szólna!!!!
Rideg Planeta
2015. február 06. 15:34
Mert a balfasz ellenzék még egy kétfejű kecskét sem bír megfejni:) Aztán gondolom az RTL bemondói lesznek az új kormánytagok, kormányfő pedig az "Éjjel-Nappal logatóm a tököm de demokrata-libsi vagyok" című epikus mű valamelyik civilje lesz.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!