Megbukik-e Orbán Viktor?

2015. január 05. 08:47

Egyre többen feszegetik a korábban elképzelhetetlen kérdést, hogy tudniillik még az örökös pártelnök is leváltható. Ennek ellenére nem fogják leváltani, mert nincs kivel.

2015. január 05. 08:47
Véleményvezér
Véleményvezér

„Megbukik-e Orbán Viktor?

Nem. A kormányfő helyzete még a saját bevallása szerint is lényegesen gyengébbnek tűnik, mint azt a választási eredmények alapján várni lehetne. Az elmúlt hónapokban ugyanis hirtelen világossá vált, hogy ő sem jár vízen. Az országra vonatkozó stratégiája ezer sebből vérzik, egymást követik a tüntetések, miközben a népszerűsége nem is esik, hanem zuhan. A Simicska Lajossal vívott csendes háború kirobbanása óta pedig egyre többen feszegetik a korábban elképzelhetetlen kérdést, hogy tudniillik még az örökös pártelnök is leváltható. Ennek ellenére nem fogják leváltani, mert nincs kivel. A párton belüli alternatívák listája a megválaszthatatlan ifjútörök »wannabe«-ktől a sokat látott, és főleg sok pofont kapott idősebbekig terjed. Hiányzik viszont a listáról a választók széles körében eladható, bátor és elszánt politikus figurája. Az ilyeneket ugyanis a kormányfő már évtizedek óta rostálja a pártjából.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 93 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
1istvan
2015. január 05. 13:09
na mesélj. mit láttál? mi romlott? mennyit? mi szerinted a megfelelő irány?
illiberator
2015. január 05. 10:52
Véleménybunkó
Valodi
2015. január 05. 10:38
Van mááááásik! Ha kell... "A politika legfelső szintjén közszájon forog, hogy egy 70-80 tagú kormány (miniszterek, államtitkárok) létrejöttekor, a kormányalakító miniszterelnök csupán 8-10 kormánytagot nevezhet meg, a többit közvetlenül a maffiacsaládokat irányító oligarchák „delegálják”. Ahol pedig nagyobb megrabolható közkasszák illetve nagy, még széthordható közvagyon-tömeg van, oda a saját ember mellé a titkosszolgálatoknál szokásos „tartótisztet” is helyeznek. Ő az, aki – bár általában nincs is alkalmazásban - hozza az utasításokat - testközeli saját tapasztalatom szerint nem egyszer kész rendelet- vagy törvénytervezeteket - és viszi az információkat. Találóan állapítja meg erről a helyzetről egy elemző tanulmány, hogy míg egy normálisan működő állam esetében a kormányzati intézmények működtetnek hálózati struktúrákat, addig a rablóbandák fogságába került állam esetében a maffiahálózatok működtetik a kormányzati intézményeket." (Ángyán József) http://www.kielegyenafold.hu/vzhn.php?id=12244
kukagyerek
2015. január 05. 10:34
"Megbukik-e Orbán Viktor?" .................... MÁR MEGBUKOTT ! Most is csak az általa pofátlanul manipulált választási trükkök tartották "életben"!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!