Minimum az ion rakétákra szükség lesz

2015. január 02. 22:00

A földönkívüliek által indított űrhajók működésének minimum ez a rakétahajtás az alapja.

2015. január 02. 22:00
Széles Gábor
Facebook

„A gravitációs erőt mint energiát minden olyan földről indított ürhajó használja amelyik a bolygó közi terekben repül./Teljesen mindegy, hogy a Holdig vagy messzebbre repülnek./Sajnos ez az energia túl kicsi ahhoz, hogy távolabbi űrutazásokhoz elegendő lenne./Minimum az ion rakétákra szükség lesz.Tudomásom szerint ezek világüri tesztje részben már megtörtént./

A földönkívüliek által indított ürhajók működésének minimum ez a rakétahajtás az alapja.Földi légkőrben való tartózkodásukkor erre az energia fajtára legalább négy szempontból szükségük van:1.Térugráshoz szükséges ionfáklyák begyújtása végett./Ilyenkor jelennek meg tüzgömb formájában, radaron láthatatlan módon.2.Az UFO »tányér« formáján belül az ellentétes irányú részek /elektromágnesek?/ mozgatása végett.Ilyenkor láthatók mert az ionfáklya nincs bekepcsolva./Ionfáklya biztosítja levegőben a surlódás mentes repülést ami a térugrás miatt szintén szükséges.Ezek is már földi légkőrben teszteltek./3.Sugárfegyverük energiája.4.A Föld vonzáskörének elhagyásához illetve a bolygóközi repüléseikhez.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 136 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
liberálzöld.
2015. január 04. 10:14
Gáborom! Te mindig ennyire hülye voltál? Egy időben vezettem az egyik KFT-det. Akkor még nem látszott rajtad semmi.
Róbert__
2015. január 03. 20:40
az fasza
Kanóc
2015. január 03. 19:42
homo ludens
kukagyerek
2015. január 03. 15:21
Gabi-bá! Az orvosod mit mond? Mit szólnál egy kis levegőváltozáshoz? Biztosan jót tenne neked egy kis felcsúti wellness!
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!