Európrés

2015. január 23. 08:23

Amit bír Németország, az kínlódva megy mondjuk Olaszországnak vagy Portugáliának, és egyáltalán nem a görögöknek.

2015. január 23. 08:23
A szerk.
Népszabadság

„De látni kell a kockázatokat is, amelyeket az EKB jórészt az övezeti tagállamokra hárít. Amerikában a dollár szempontjából tökéletesen mindegy, vajon Kaliforniáról vagy Dél-Dakotáról beszélünk, Európában azonban nem ez a helyzet az euróval.

Amit bír Németország, az kínlódva megy mondjuk Olaszországnak vagy Portugáliának, és egyáltalán nem a görögöknek. A közös valuta rendkívül eltérő versenyképességű gazdaságokat terelt egy karámba. Mi még kívül. A kormánypárti illetékes szerint 2018-2020-ban lehet szó euródöntésről. Ahogy a mondás tartja: amíg nem értél el a hídhoz, nem kell eldöntened, átmész-e rajta.”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 13 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
puszika
2015. január 23. 13:11
Tisztelt Szerk! Ezt a cikket tessék már elküldeni,selyempapírba csomagolva,arany szalaggal átkötve,Báró Burány Deviza Sándor mszp-s úrnak! Néki állandóan/ha romlik a forint/mentő ötletei vannak. Igaz a folyamatokat nem érti,de ez nem zavarja abban,hogy messiásként álljon elő a forint megmentésében! A postaköltséget vállalom!!!!!
tango47
2015. január 23. 11:05
"Ahogy a mondás tartja: amíg nem értél el a hídhoz, nem kell eldöntened, átmész-e rajta.” A HAVERJAID GONDOSKODTAK RÓLA, HOGY LEGYEN ELÉG GONDOLKODÁSI IDŐNK!
Berecskereki
2015. január 23. 09:30
A Szerkesztő megtanulhatna magyarul, vagy legalább logikusan gondolkodni. A "lehet" szó nem döntésre utal, hanem felkészülésre. Mielőtt úgy döntünk, hogy átmegyünk a hídon, mérlegelünk, felkészülünk, majd döntünk. A döntés lehet az, hogy lemondunk az áthaladásról, későbbre halasztjuk, vagy átmegyünk.
Rideg Planeta
2015. január 23. 08:54
Te baromarc, a komcsi kormányaid cseszték el az euro bevezetést még a "jóléti" rendszerváltással 2004-ben. Mert a hiperdemokrata szoci kormányok két dolgot tudnak. Pénzt szorni és mikor az elfogy rohanni hasoncsúszva az IMF-hez több pénzért.
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!