Rablók, gazemberek!

2014. november 20. 18:01

Az állami földrablás új szintet ért el, az eddig nemzeti parkok vagyonkezelésében lévő területekkel nem lett volna szabad, hogy előforduljon, hogy rablóhordák szabad prédájává váljon. 50 ezer hektárral már mégis megtörtént.

2014. november 20. 18:01
Sallai Róbert Benedek
Facebook

„Rablók, gazemberek!

Hazánk természeti öröksége kell nekik! Meg minden... 

Már odavan 50 ezer hektár, már rátették a kezüket - és ez pillanatokon belül a haverjaiknál fog landolni!

Az eddigi kormányok a rendszerváltásig meglévő vagyon jelentős részét privatizáció nevű közrablás megvalósításával már hazalopták, de a Fidesz fejlesztett a lopási technikán - hogy pénzbe se kerüljön. Úgy teszik rá a kezüket az állam tulajdonában lévő közvagyonra (értsd: közösségi tulajdonra), hogy pénz se kell nekik hozzá. Hogy világos legyen: hazánk természeti örökségét osztják szét hamarosan a haverjaik között.

Az állami földrablás új szintet ért el, az eddig nemzeti parkok vagyonkezelésében lévő területekkel nem lett volna szabad, hogy előforduljon, hogy rablóhordák szabad prédájává váljon. 50 ezer hektárral már mégis megtörtént. 

Hagyjuk ezt?”

az eredeti, teljes írást itt olvashatja el Navigálás

Összesen 29 komment

A kommentek nem szerkesztett tartalmak, tartalmuk a szerzőjük álláspontját tükrözi. Mielőtt hozzászólna, kérjük, olvassa el a kommentszabályzatot.
Sorrend:
Agricola
2014. november 21. 09:59
Sallai Róbert Benedek szövegét a konkrétumokat nélkülöző vádpuffogtatás, a nyersen megfogalmazott gyűlölet jellemzi! Rablókró, gazemberekről szövegel! Hasonló meredek állítások hangzottak el a kishantosi úgynevezett "biogazdálkodó" ügyében is. A napokban született az ügyben az elsőfokú bírói ítélet. A Pesti Központi Kerületi Bíróságon első fokon vesztett a Kishantosi Vidékfejlesztési Központ Nonprofit Közhasznú Kft. a magyar állam és a Nemzeti Földalapkezelő (NFA), valamint az egyik nyertes bérlő ellen indított perben. Valószínűleg azért, mert a habzó szájú politikusok, (akik látták a Sátánt és azokat, akik a Sátánnal cimborálnak), hisztérikus látomásai nem hatották meg a bíróságot.
Sulammit
2014. november 21. 08:50
Minden szavadat, rágalmadat tényekkel megcáfolták tegnap a parlamentben. Látom ez kicsit, sem zavar Robika.
Eltünt
2014. november 21. 01:31
Szocik az állami támogatást sajnálják elestek a nagy pénzektől szerződés lejárt uj bérlő nyert pályázaton. Valóban vannak olyan területek amelyeket nem lehet hasznosítani ,PL útszéli erdősáv,tsz-k a szét osztott földjeiből maradt vissza a volt tagság között aranykoronánkét elosztották pár aranykorona fejenként ,ami kitesz 10-12 hold földet ,közeli földtulajdonos tartja karban,,rendet tart a területen füvet nyír,támogatást is ő kapja.
Eltünt
2014. november 21. 00:17
Gazember rablók az mszmp-mszp kádári figurák, ,40 évig bitorolták a kisemberektől elrabolt földeket nem fizettek egy fillér bérleti díjat se. Tulajdonos a földjét annak adja bérbe akinek akarja,jahh hogy a ballib oldali elvtársak bérleti szerződése lejárt és nem akarják tudomásul venni ,hogy vége a korlátlan fölbitorlásnak .
Jelenleg csak a hozzászólások egy kis részét látja. Hozzászóláshoz és a további kommentek megtekintéséhez lépjen be, vagy regisztráljon!